Ayhan Asil Dün saat 12:53 Paylaş Dün saat 12:53 Köksal Yılmaz yazdı: 84 doğumluyum, bilyalımı kendim yapardım, çok keser kaybetmişim sağda solda tamir ederken (annem söyler) Karadenizlilik var mı sanki biraz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 13:09 Paylaş Dün saat 13:09 Ayhan Asil yazdı: Karadenizlilik var mı sanki biraz 3 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat Dün saat 13:59 Paylaş Dün saat 13:59 Çok kısada olsa telli deneyimim oldu Bilyalı pek sevmezdim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 14:00 Paylaş Dün saat 14:00 Mustafa Serhat yazdı: Çok kısada olsa telli deneyimim oldu Bilyalı pek sevmezdim. Sen nirdesin Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat Dün saat 14:13 Paylaş Dün saat 14:13 Köksal Yılmaz yazdı: Sen nirdesin O güzel adamlar beyaz bilyalılara binip gittiler Ormanlardayım hacı miss 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce az olan değerlidir. bugünün en büyük sorunu, bolluk, ulaşılabilirlik. tüketim çılgınlığı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce bolluk? Eskiden bir kova üzümü yerdim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bolluk? Eskiden bir kova üzümü yerdim. eskiden ejder yerdik. Hey gidi hocam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: eskiden ejder yerdik. Hey gidi hocam Pahalı diye yazın bile kavun alamıyordum. Eskiden çuval ile alırdık. Esnaf kahvaltıyı pidecide yapardı çocukluğumda. Çok şey sahibi olmaya başladık ama bunları elde etmek çok olağanüstü çok çalışmaya başladık. Babam emekli ikramiyesi ile (assubay emeklisi) bir ev bir yarım araba almıştı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Pahalı diye yazın bile kavun alamıyordum. Eskiden çuval ile alırdık. Esnaf kahvaltıyı pidecide yapardı çocukluğumda. Çok şey sahibi olmaya başladık ama bunları elde etmek çok olağanüstü çok çalışmaya başladık. Babam emekli ikramiyesi ile (assubay emeklisi) bir ev bir yarım araba almıştı. eskiden arsa almak yatırım değildi. Mera için tarım için alınırdı mesela. Eski değişir. ama bugün değerinin çok üstünde satılan ürünlerin altında da tüketim çılgınlığı var. Hızlı zengin olmak. Çok hızlı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: eskiden Doğruyu söyle senin bilyalı da şanzıman var mıydı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tamer Topaç yazdı: Doğruyu söyle senin bilyalı da şanzıman var mıydı bulamadım şimdi fotoyu. Geçen sene köyde yaptım. Transaxle koydum. Yeni teknoloci Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: valla, evden işe işten eve Ev derken 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Ev derken Şato demek istedi. Bizleri ezmemek için ev dedi. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bulamadım şimdi fotoyu. Geçen sene köyde yaptım. Transaxle koydum. Yeni teknoloci 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts