Soner Değer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Köyde kullanmak için 2.el bir duster almak istiyorum. Bir adet ağır hasar kayıtlı buldum. Önden kaza yapmış. Airbag açmış. Orjinali ile değiştirmişler. Şase uçları ve podyelerde işlem mevcut. Ama fiyat olarak neredeyse 500 bin TL daha uygun. Galeri 12.000 km'de olduğunu söylüyor. 1.3 Tce Essential otomatik benzinli. Bana biraz toplanmış bir araç gibi geldi. Deneme sürüşü yaptım. vites geçişleri ve çekişi iyiydi. Alışık olmadığım bir araç olduğu için yüksek hızlara çıkıp anayolda denemedim. Şu an ki aracımdan hep mekanik problemler yaşadığım için motor ve şanzıman konusunda kaportadan daha hassas davranıyorum. Dikkatimi çeken sağ kapı ile ön çamurluk arasındaki boşluk biraz açık duruyor. Galeri sağa/sola kesinlikle çekme yapmadığını söylüyor. Muayenesi bu sene yapılmış. Bulunduğum bölgede tanıdığım servis yok. Eski muhitimden bir servisle görüştüm. Ticari olarak kullanmayacaksan alabilirsin dedi. Merak ettiğim konulardan bir tanesi bu model duster ilanlarına baktığımda tekerlek davlumbazı yok gibi. Dikkatimi çekti. Kazalı araç alanlardan fikir alabilirim. Neresine bakılır. Kesin bir şey söylemek mümkünmüdür? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts