Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Merhabalar Evin 2. Üyesine hoşgeldin dedik. 2000 model 200bin kmde minik bir lokal dışında bir kazaya karışmamış 1.6 manuel vites comfortline bir bora aldık. Araç arkadaşımdaydı. Yaşı itibariyle biraz güneş yanığı gamzesi çiziği var. Genel olarak iyi durumda bakımları düzgün yapıldı vaktinde. Temiz binilmiş ezilmemiş bir araç. Pejoyu hanıma devredip bununla yoluma devam edeceğim nasip olursa. Henüz 40 km kadar kullanabildim aldıktan sonra. Deneyimledikçe paylaşım yaparım yine. 4 5 ay önce niyetlenmiştik ama nasip olmamıştı, bugüneymiş. Emmi'me çok teşekkür ederim. Çok sıkışık zamanında yine elini üstümüzden çekmedi işimizi halletti. Bu arada lpg candır pis dizelcileri kenara alalım Maşallah diyelim 14 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Baran Arslan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, plakası hiç değişmemiş galiba ilk plakası olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Kenardan hayırlı olsun diyelim bizde, bir dizelci olarak Arka koltuk diz mesafesi hariç güzel arabadır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Baran Arslan yazdı: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, plakası hiç değişmemiş galiba ilk plakası olabilir. Evet ilk plakası bende 4. Sahibiyim. Mahmut Yıldız yazdı: Kenardan hayırlı olsun diyelim bizde, bir dizelci olarak Arka koltuk diz mesafesi hariç güzel arabadır. Sağol Mahmut abi. Bendeki 308de dizel biliyorsundur. Kendini avutma benimki. Ailecek bir yere gideceğimiz zaman 308le gideriz sanırım. Bunu genelde tek kullanacağım. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Teşekkürler abi daha iyileri hepimizin olsun 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hemen Eli goguse koyup Doyclandd doyclandd ubber alless marşini okumaya başladim. Masallah kazasiz cezasiz saglikli günlerde kullan.🧿🧿🧿 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Hemen Eli goguse koyup Doyclandd doyclandd ubber alless marşini okumaya başladim. Masallah kazasiz cezasiz saglikli günlerde kullan.🧿🧿🧿 Yine de çok karıştırmamak lazım sanki teşekkür ederim Fikri Keleş yazdı: Guzel ve temiz görünüyor,hayırlı olsun Fikri abi teşekkür ederim, idare eder işte 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Yine de çok karıştırmamak lazım sanki teşekkür ederim Bu konfordaki kadife koltuklu arabalar kalmadi. Al satci mantigiyla mal boncuk 😁🧿 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Bu konfordaki kadife koltuklu arabalar kalmadi. Al satci mantigiyla mal boncuk 😁🧿 Evet koltuklar çok rahat o dönem golf ve passatta da kullanılmıştı bunlar 5 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce O dönemin arabalarını çok seviyorum. Hayırı uğurlu olsun maaşallah 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Bu arada lpg candır pis dizelcileri kenara alalım Keser döndü sap döndü, cüzdan ağır bastı Buradan da hayırlı olsun Lise yıllarımda sürmüştüm 1 defa bora yaklaşık 1km kadar(zaten o da son oldu ). Sürüşü hoşuma gitmişti taa o zamandan iz bırakmış demek ki Akşam getir de bi kere daha süreyim Çakırlardayım 4 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullan, rengi çok güzel maşallah, sana da oyuncak çıktı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sturmgeschütz gibim maşallah hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: O dönemin arabalarını çok seviyorum. Hayırı uğurlu olsun maaşallah Sağol abi Alptuğ Özcan yazdı: Keser döndü sap döndü, cüzdan ağır bastı Buradan da hayırlı olsun Lise yıllarımda sürmüştüm 1 defa bora yaklaşık 1km kadar(zaten o da son oldu ). Sürüşü hoşuma gitmişti taa o zamandan iz bırakmış demek ki Akşam getir de bi kere daha süreyim Çakırlardayım İvediğe gel akşam 😄 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan, rengi çok güzel maşallah, sana da oyuncak çıktı Sağol abi. Daysonu fırçayla sürerim şimdi 😀 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Oğuzhan, kazasız belasız kullan İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Hoca'nın unutamadığı aşkı.. Hayırlı olsun Oğuzkan, aşık olma. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts