Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Murat Sahın yazdı: Kaça aldın? 350? Yaklaştın sayılır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Yaklaştın sayılır Borçsuz ise tadından yenmez Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Metin Hoca'nın unutamadığı aşkı.. Hayırlı olsun Oğuzkan, aşık olma. Sağol emmi. Ona bir takım far göndereceğim hünerlerini sergilemesi için Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Kaça aldın? 350? Sağol abi. 350ye araba mı kaldı Alptuğ Özcan yazdı: Yaklaştın sayılır Ya söylemesene satarken zor olur Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlısı olsun ben de 1.6 16V vardı gri Ankara ya satılmıştı tadını bilirim hele o mavi göstergeler Güle güle kullan kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sağol abi. Daysonu fırçayla sürerim şimdi 😀 Dyson u sürecek yer buldum Hayırlı olsun uğraşmazsın ama tam kurcalamalik araba. Mehmet Ozyurek yazdı: Metin Hoca'nın unutamadığı aşkı.. Hayırlı olsun Oğuzkan, aşık olma. Güzel arabaydı yav kaç tane sürdüysem ondaki lezzeti alamadım 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Oğuzkan, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun ben de 1.6 16V vardı gri Ankara ya satılmıştı tadını bilirim hele o mavi göstergeler Güle güle kullan kardeşim Sağol abicim cuma günü yarışalım bi Metin Akbal yazdı: Dyson u sürecek yer buldum Hayırlı olsun uğraşmazsın ama tam kurcalamalik araba. Sen yeri göster ben sürerim 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun kardeşim. 25 yıl önce bir abimizin sıfır km aldığı Bora ile Manisa -Ankara yapmıştık. 190-200 gibi gidiyordu, neredeyse sol şeritten sağa hiç geçmeden yolu tamamlamıştık, solladığı otobüslerin firma adlarını okuyamıyordum hızdan. Mavi kırmızı ışıklı kadran çok güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İyi günlerde kullan. Çıktığı zamanlar beğendiğim bir arabaydı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan abim güle güle kullan inşallah. Araca güzel bakılmış. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. 25 yıl önce bir abimizin sıfır km aldığı Bora ile Manisa -Ankara yapmıştık. 190-200 gibi gidiyordu, neredeyse sol şeritten sağa hiç geçmeden yolu tamamlamıştık, solladığı otobüslerin firma adlarını okuyamıyordum hızdan. Mavi kırmızı ışıklı kadran çok güzeldi. Teşekkür ederim abi Haşmet Güngör yazdı: İyi günlerde kullan. Çıktığı zamanlar beğendiğim bir arabaydı. Teşekkür ederim Haşmet amcam Mehmet Yeter yazdı: Oğuzkan abim güle güle kullan inşallah. Araca güzel bakılmış. Mehmet abi teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Oğuz, Temiz ve diri duruyor araba Kazasız, belasız güle güle kullan Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen yeri göster ben sürerim Bagaj 😂 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Ya söylemesene satarken zor olur Yoo söylemedim ki 475 olduğunu Oğuzkan Işık yazdı: cuma günü yarışalım Bu cuma mı? @Fatih Keskin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. 25 yıl önce bir abimizin sıfır km aldığı Bora ile Manisa -Ankara yapmıştık. 190-200 gibi gidiyordu, neredeyse sol şeritten sağa hiç geçmeden yolu tamamlamıştık, solladığı otobüslerin firma adlarını okuyamıyordum hızdan. Mavi kırmızı ışıklı kadran çok güzeldi. Bu deliligi 3 sefer yaptım birinde Rize ye tayinim çıktı eşya iş başlangıcı vs derken İstanbul dan sonra Edirne ye giderken 1.6 TDİ Passat ve 1.4 TSI Golf ile kapıştım 210 diyor araba 211 demiyor geçemedim ama bırakmadım onlar bıraktı galiba Turbo sisti annem kafa buluyor oğlum biraz hızlı gitsene ne kadar yavaşsın diye Diğeri Rize ye kizkardesimin düğün sonrası İzmit Gerede otobanı, sonra gece Osmanciktan Rize ye kadar mesaiye yetişeceğim diye 210 la gittim, 160 la viraj dönerken hanım uyanıyordu 😅 Başka digeri de arabayı satmaya giderken noter 5 te kapanacak biz alıcı ile buluşacağız Cayeli ye de arkadaşı bırakacağım oda araba alacaktı, yine 210 la gidiyorum arkada oturan arkadaşa dedim Enver şu an kaçla gidiyoruzdur en fazla 120 130 dedi. Tamam dedim kadrana bakma dememle arkadaşın senin süreceğin arabayi orangutanla kovalayım şeklinde bir cümle ile karşılaşıp kemerini falan taktığını hatırlarım 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın Oğuzkan. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın Oğuzkan. Teşekkürler abi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belasız bin. Kuyruğu eğri gibi biraz. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Metin Akbal yazdı: Bu deliligi 3 sefer yaptım birinde Rize ye tayinim çıktı eşya iş başlangıcı vs derken İstanbul dan sonra Edirne ye giderken 1.6 TDİ Passat ve 1.4 TSI Golf ile kapıştım 210 diyor araba 211 demiyor geçemedim ama bırakmadım onlar bıraktı galiba Turbo sisti annem kafa buluyor oğlum biraz hızlı gitsene ne kadar yavaşsın diye Diğeri Rize ye kizkardesimin düğün sonrası İzmit Gerede otobanı, sonra gece Osmanciktan Rize ye kadar mesaiye yetişeceğim diye 210 la gittim, 160 la viraj dönerken hanım uyanıyordu 😅 Başka digeri de arabayı satmaya giderken noter 5 te kapanacak biz alıcı ile buluşacağız Cayeli ye de arkadaşı bırakacağım oda araba alacaktı, yine 210 la gidiyorum arkada oturan arkadaşa dedim Enver şu an kaçla gidiyoruzdur en fazla 120 130 dedi. Tamam dedim kadrana bakma dememle arkadaşın senin süreceğin arabayi orangutanla kovalayım şeklinde bir cümle ile karşılaşıp kemerini falan taktığını hatırlarım Sizin genlerde var galiba, o abimiz de Çorum Alaca'lıydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts