Oğuzkan Işık 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belasız bin. Kuyruğu eğri gibi biraz. Getirmediğin çikilataları ye de düzelsin Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Muhammet Ergün yazdı: Hayırlı olsun, bu arada LPG ile tam uyumludur. Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sağol abi. 350ye araba mı kaldı E bize 350 teklif ediyon ya 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Abim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin, biraz bin hevesini al 350 ye alırım senden bunu 3 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Sahın yazdı: Sağol abi. 350ye araba mı kaldı Varmış demek ki hem de fıstık gibi.Kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Halen ruhu olan güzel bir araç. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Abim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin, biraz bin hevesini al 350 ye alırım senden bunu Bana bi rakam teklif etti ama duysan üzülürsün(alıcı için) Dediğin rakama hiç şansın yok 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bana bi rakam teklif etti ama duysan üzülürsün(alıcı için) Dediğin rakama hiç şansın yok İftar organizasyonunu basarım, geldiğimde benim araba oğuzkan abinin otoparkta yatıyor zaten, dönüşte corsayı bi incele 350 eder mi derken kaşla göz arasında borayla samsun yoluna çıkarım, bak operasyon bile hazır abi Ferrari kırmızısı corci ile boranın peşine gelemez zaten kafa rahat, bora 210 yapıyormuş corsa 195 kesici Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: İftar organizasyonunu basarım, geldiğimde benim araba oğuzkan abinin otoparkta yatıyor zaten, dönüşte corsayı bi incele 350 eder mi derken kaşla göz arasında borayla samsun yoluna çıkarım, bak operasyon bile hazır abi Ula sana feda olsun gel al götür Gökhan Tuna yazdı: Hayirli olsun, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla olsun Rengi guzel, ici temiz, daha ne olsun Çok teşekkür ederim abi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Murat Sahın yazdı: E bize 350 teklif ediyon ya Kışt kışt Sermet Gündoğdu yazdı: Varmış demek ki hem de fıstık gibi.Kazasız belasız inşallah. Sağol Sermet abi Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Halen ruhu olan güzel bir araç. Hocam teşekkürler Alptuğ Özcan yazdı: Bana bi rakam teklif etti ama duysan üzülürsün(alıcı için) Dediğin rakama hiç şansın yok Başkasına vermem o fiyata bak Mehmet Ozyurek yazdı: Hitler motor mu bu Galiba Yorum bağlantısı
Hakan Berk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çok güzel gerçekten hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah . Benzin ve LPG'de yakıt performansını merak ediyorum, fazla görüp aynı motorlu (diye biliyorum) 98 A4 almamıştım ilk sahibinden 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Bende beyaz otomatik olan vardı ilk ve son vw aracım oldu... 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hitler motor mu bu Hitler abi bu. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Zamanında yılın arabası da seçilmişti sanırım, o zaman küçük bir posteri asılıydı odamda 😊 güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: İftar organizasyonunu basarım, geldiğimde benim araba oğuzkan abinin otoparkta yatıyor zaten, dönüşte corsayı bi incele 350 eder mi derken kaşla göz arasında borayla samsun yoluna çıkarım, bak operasyon bile hazır abi Ferrari kırmızısı corci ile boranın peşine gelemez zaten kafa rahat, bora 210 yapıyormuş corsa 195 kesici Yalnız onda bide 1.6 dizel 308 var hatırlatırım Ama ben yolunu keserim merak etme, sen git Samsun'a Oğuzkan Işık yazdı: Başkasına vermem o fiyata bak Veremem diyecektin galiba 🫣 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Hakan Berk yazdı: Çok güzel gerçekten hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah . Benzin ve LPG'de yakıt performansını merak ediyorum, fazla görüp aynı motorlu (diye biliyorum) 98 A4 almamıştım ilk sahibinden Teşekkür ederim. Bigün gel benzini doldurup deneyelim Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Bende beyaz otomatik olan vardı ilk ve son vw aracım oldu... Teşekkürler Kemal abi. Beyazı da bi ayrı güzel Mustafa Resül Kara yazdı: Zamanında yılın arabası da seçilmişti sanırım, o zaman küçük bir posteri asılıydı odamda 😊 güle güle kullanın Teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce 60 amper inci akü aldım 2.500 tl Arama motoru için ; bora marş anında bagajı otomatik açıyor. Aynı anda marş yaparkren abs lambası yanıyor. Akü değişince sorun çözüldü. Akü voltajı marş anında 9 küsürlerdeydi. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Oğuzkan 🧿 en sevdiğim renk kazasız cezasız kullan. 2001 de 16 bin gibi bir fiyatı vardı bir arkadaşa almak için Doğuş oto ya gittik yüzümüze bile bakmadılar bizde Volvo S40 aldık arkadaşa 40 bin mark 15.800 TL falandı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: bora marş anında bagajı otomatik açıyor. yani akü bitik ise bağaja birini atıp kaçırma diyebilirz? rusyadan gagılla gelenler için yazdım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan 🧿 en sevdiğim renk kazasız cezasız kullan. 2001 de 16 bin gibi bir fiyatı vardı bir arkadaşa almak için Doğuş oto ya gittik yüzümüze bile bakmadılar bizde Volvo S40 aldık arkadaşa 40 bin mark 15.800 TL falandı. Abi teşekkür ederim Çağlar Bayur yazdı: yani akü bitik ise bağaja birini atıp kaçırma diyebilirz? rusyadan gagılla gelenler için yazdım Elleri ayakları bağlıysa akü problem çıkarmaz sanırım😃 Servet Aydın yazdı: Satılık mı? Doğum günün kutlu olsun abi Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun kuzenimde otomatiği var Teşekkürler Nihat abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts