Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben focus 1 ile geleyim o zaman cuma tatil izmir de olurum ben Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah... Yorum bağlantısı
Serhat Işık 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce hayırlı olsun kardeşim. çok beğendiğim araç ve kasa tipi. çok ta güvenli bir araç. Yorum bağlantısı
Onur Demir 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Hayırlı olsun. zamanında hayli sevilen bir araçtı. temiz kalanları görünce hala alınıp binillir gibi duruyor. Sorunsuz bir kullanım dilerim. Not:Debriajı bir garip gelmişti bana alışamamıştım bir türlü 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. zamanında hayli sevilen bir araçtı. temiz kalanları görünce hala alınıp binillir gibi duruyor. Sorunsuz bir kullanım dilerim. Not:Debriajı bir garip gelmişti bana alışamamıştım bir türlü Teşekkürler abi H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle binin. Hocam teşekkürler Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: 60 amper inci akü aldım 2.500 tl Arama motoru için ; bora marş anında bagajı otomatik açıyor. Aynı anda marş yaparkren abs lambası yanıyor. Akü değişince sorun çözüldü. Akü voltajı marş anında 9 küsürlerdeydi. 72 amper bakmıyo muydun dün? Yorum bağlantısı
Recommended Posts