Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben focus 1 ile geleyim o zaman cuma tatil izmir de olurum ben Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce hayırlı olsun kardeşim. çok beğendiğim araç ve kasa tipi. çok ta güvenli bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun. zamanında hayli sevilen bir araçtı. temiz kalanları görünce hala alınıp binillir gibi duruyor. Sorunsuz bir kullanım dilerim. Not:Debriajı bir garip gelmişti bana alışamamıştım bir türlü 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. zamanında hayli sevilen bir araçtı. temiz kalanları görünce hala alınıp binillir gibi duruyor. Sorunsuz bir kullanım dilerim. Not:Debriajı bir garip gelmişti bana alışamamıştım bir türlü Teşekkürler abi H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle binin. Hocam teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 60 amper inci akü aldım 2.500 tl Arama motoru için ; bora marş anında bagajı otomatik açıyor. Aynı anda marş yaparkren abs lambası yanıyor. Akü değişince sorun çözüldü. Akü voltajı marş anında 9 küsürlerdeydi. 72 amper bakmıyo muydun dün? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu arabanın internette SSP dokümanları dolu merakın varsa teknik detaya motor elektrik sistemine şanzıman kadar her türlü veriyi o dokümanlarda bulabilirsin. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gerek yok 72 ampere. İhtiyaç olan birsey yok ki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: 72 amper bakmıyo muydun dün? Zemin 60lık 72 koyunca motor koruma kapağına çok yaklaştı. Müdahaleyi zorlaştıracaktı Ali Darbaz yazdı: Bu arabanın internette SSP dokümanları dolu merakın varsa teknik detaya motor elektrik sistemine şanzıman kadar her türlü veriyi o dokümanlarda bulabilirsin. Belirli bir site var mı örnek olarak? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim bana her cuma tatil sen çabi ye söyle belki focus 2 ile geliriz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Zemin 60lık 72 koyunca motor koruma kapağına çok yaklaştı. Müdahaleyi zorlaştıracaktı Belirli bir site var mı örnek olarak? Google search ai “vag ssp bora” yaz sana odf çıkarcak 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim Focus 1 dedin... Keşke bende olsam... 🥲 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Teşekkür ederim. Bigün gel benzini doldurup deneyelim Valla mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: bana her cuma tatil sen çabi ye söyle belki focus 2 ile geliriz @Çağlar Bayur Bordo bereliyi getiriyo musun abi Focus 1 de olsa fena olmazdı Sinan Akgöl yazdı: Focus 1 dedin... Keşke bende olsam... 🥲 Bekleriz 10 yıl Focus 1 3 seneye yakın da Focus 1,5 kullandım Tadı damağımda hala 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: 355? noterden sonra eve de bırakırım He 355 verip birde eve mi birakacaz. 350 olsa neyse. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Murat Sahın yazdı: 355? noterden sonra eve de bırakırım Sadece motoru satmıyorum 1 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah... Hocam teşekkür ederim. Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun kardeşim. çok beğendiğim araç ve kasa tipi. çok ta güvenli bir araç. Sağol Serhat abi. 2000 corolla alacaktım bunu almasaydım yine bir arkadaştan. İyi ki bu seçenek çıktı önümüze Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Hayırlı olsun Aynı motora sahip İbizam ilk arabamdı. Performansının hala tadı damağımda. Yine aynı motor arkadaşın Golf IV kullanmıştım, o da çok harikaydı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 dakika önce Yazar Paylaş 21 dakika önce Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Aynı motora sahip İbizam ilk arabamdı. Performansının hala tadı damağımda. Yine aynı motor arkadaşın Golf IV kullanmıştım, o da çok harikaydı. Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın.200 civarı hızlarda hiç istifini bozmadan giderdi, bizzat deneyimledim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts