Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben focus 1 ile geleyim o zaman cuma tatil izmir de olurum ben Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah... Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hayırlı olsun kardeşim. çok beğendiğim araç ve kasa tipi. çok ta güvenli bir araç. Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun. zamanında hayli sevilen bir araçtı. temiz kalanları görünce hala alınıp binillir gibi duruyor. Sorunsuz bir kullanım dilerim. Not:Debriajı bir garip gelmişti bana alışamamıştım bir türlü 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. zamanında hayli sevilen bir araçtı. temiz kalanları görünce hala alınıp binillir gibi duruyor. Sorunsuz bir kullanım dilerim. Not:Debriajı bir garip gelmişti bana alışamamıştım bir türlü Teşekkürler abi H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle binin. Hocam teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 60 amper inci akü aldım 2.500 tl Arama motoru için ; bora marş anında bagajı otomatik açıyor. Aynı anda marş yaparkren abs lambası yanıyor. Akü değişince sorun çözüldü. Akü voltajı marş anında 9 küsürlerdeydi. 72 amper bakmıyo muydun dün? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu arabanın internette SSP dokümanları dolu merakın varsa teknik detaya motor elektrik sistemine şanzıman kadar her türlü veriyi o dokümanlarda bulabilirsin. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gerek yok 72 ampere. İhtiyaç olan birsey yok ki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: 72 amper bakmıyo muydun dün? Zemin 60lık 72 koyunca motor koruma kapağına çok yaklaştı. Müdahaleyi zorlaştıracaktı Ali Darbaz yazdı: Bu arabanın internette SSP dokümanları dolu merakın varsa teknik detaya motor elektrik sistemine şanzıman kadar her türlü veriyi o dokümanlarda bulabilirsin. Belirli bir site var mı örnek olarak? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim bana her cuma tatil sen çabi ye söyle belki focus 2 ile geliriz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Zemin 60lık 72 koyunca motor koruma kapağına çok yaklaştı. Müdahaleyi zorlaştıracaktı Belirli bir site var mı örnek olarak? Google search ai “vag ssp bora” yaz sana odf çıkarcak 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu cuma değil öbür cuma tatil değil mi abi? bizi mi kandırıyolar Gelirken getir de Focus 1 i anılarımızı tazeleyelim Focus 1 dedin... Keşke bende olsam... 🥲 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Teşekkür ederim. Bigün gel benzini doldurup deneyelim Valla mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Fatih Keskin yazdı: bana her cuma tatil sen çabi ye söyle belki focus 2 ile geliriz @Çağlar Bayur Bordo bereliyi getiriyo musun abi Focus 1 de olsa fena olmazdı Sinan Akgöl yazdı: Focus 1 dedin... Keşke bende olsam... 🥲 Bekleriz 10 yıl Focus 1 3 seneye yakın da Focus 1,5 kullandım Tadı damağımda hala Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Murat Sahın yazdı: 355? noterden sonra eve de bırakırım He 355 verip birde eve mi birakacaz. 350 olsa neyse. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 dakika önce Yazar Paylaş 3 dakika önce (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Murat Sahın yazdı: 355? noterden sonra eve de bırakırım Sadece motoru satmıyorum 1 dakika önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts