Oğuzkan Işık 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: daysınla sıvasa ömürlük olurdu planlı eskitmeye güzel örnek olur bu Dysonu kapıya sürcem içinde metal izolatör var. Su sızdırıyor içeriye 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Dysonu kapıya sürcem içinde metal izolatör var. Su sızdırıyor içeriye Arka kapı iç sacın kapı kilit hizasından başla hoparlör altında boşluk kısım var orayı da doldur sızıntıyı keser. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Zamana yenik düşen süngerlerden dolayı ne kaloriferi sıcak ne kliması soğuk veriyor. İste şimdi 102 HP oldu 90 a falan düşmüştü 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Arka kapı iç sacın kapı kilit hizasından başla hoparlör altında boşluk kısım var orayı da doldur sızıntıyı keser. Kapının altındaki giderden akmayıp oradan nası sızıyor pek anlamadım ama Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gider kısımları veya içeriden bir tıkanıklık olabilir mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Kapının altındaki giderden akmayıp oradan nası sızıyor pek anlamadım ama Kapı eşiğine geliyor diye tahmin ediyorum. Bende de olmuştu. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 dakika önce Yazar Paylaş 17 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Gider kısımları veya içeriden bir tıkanıklık olabilir mi? Gider tıkalı olabilir abi Metin Akbal yazdı: Kapı eşiğine geliyor diye tahmin ediyorum. Bende de olmuştu. Eşiğe geliyor evet. Yorum bağlantısı
Recommended Posts