Selçuk Bakış Salı 18:33 Paylaş Salı 18:33 Oğuzkan Işık yazdı: 207ye çektirdiğim filme 16bin lira dedi 3 iyiydi ya 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 18:43 Yazar Paylaş Salı 18:43 Selçuk Bakış yazdı: 3 iyiydi ya Llumar bu işin vakkosu ağbii 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Siz şaşmışsınız cam filmine okadar para verülür mü 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Siz şaşmışsınız cam filmine okadar para verülür mü Ne kadar verilir ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Ne kadar verilir ? Emin önünden 300 tl güneş gözlüğü alırdım Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Llumar bu işin vakkosu ağbii Sene 2011 yaz ayları. İstanbul Anadolu yakasında Llumar Ahmet'e gittim. Fiorino Emotion aracın ön cam hariç her yeri 2 numara film kaplandı. O zaman 250 TL para vermiştim. 15 sene oldu filmlerde sıkıntı yok. Bozulma falan olmayınca biz kendimiz zarar verdik. Aracın içine ne yüklediyse babam ön sağ cam içeriden boydan boya çizilmiş. Ufak bir de sıyrık var ona rağmen gerisi sapasağlam. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Emin önünden 300 tl güneş gözlüğü alırdım Sonrada 30k göz doktoruna verirdin. 8 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts