Selçuk Bakış Salı 18:33 Paylaş Salı 18:33 Oğuzkan Işık yazdı: 207ye çektirdiğim filme 16bin lira dedi 3 iyiydi ya 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 18:43 Yazar Paylaş Salı 18:43 Selçuk Bakış yazdı: 3 iyiydi ya Llumar bu işin vakkosu ağbii 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Siz şaşmışsınız cam filmine okadar para verülür mü 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Siz şaşmışsınız cam filmine okadar para verülür mü Ne kadar verilir ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Ne kadar verilir ? Emin önünden 300 tl güneş gözlüğü alırdım Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Llumar bu işin vakkosu ağbii Sene 2011 yaz ayları. İstanbul Anadolu yakasında Llumar Ahmet'e gittim. Fiorino Emotion aracın ön cam hariç her yeri 2 numara film kaplandı. O zaman 250 TL para vermiştim. 15 sene oldu filmlerde sıkıntı yok. Bozulma falan olmayınca biz kendimiz zarar verdik. Aracın içine ne yüklediyse babam ön sağ cam içeriden boydan boya çizilmiş. Ufak bir de sıyrık var ona rağmen gerisi sapasağlam. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Emin önünden 300 tl güneş gözlüğü alırdım Sonrada 30k göz doktoruna verirdin. 5 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sonrada 30k göz doktoruna verirdin. Decathlon gözlüklerinden şikayetim yok 20 yıldan fazladır kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Emin önünden 300 tl güneş gözlüğü alırdım Klima performansı,uzun yolda yandan gelen güneş ışıkları gibi durumlarda güneş gözlüğünü nereye takıyorsun ? 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Decathlon gözlüklerinden şikayetim yok 20 yıldan fazladır kullanıyorum. Ali ya Decathlon 2010da geldi trye. Valla goz sakaya gelmez. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Emin önünden 300 tl güneş gözlüğü alırdım Hasta olmamak için ben verdim. Cam filmi olmayınca klimayı üstüme vurmayacak şekilde açmak zorundayım ve soğutmuyor. Aşağı veriyorum. Cama veriyorum. Olmuyor. Mecbur en soğukta açıyorum ve o da çarpıyor. Özellikle kısa mesafede. Güneş altında göğüs de 70 dereceye çıkıyordur. Aracın içini soğuturken kendimi hasta ediyorum. ayrıca uzun yolda güneş ışığı yakarken, klima soğuğu yemek fena. Hem terletiyor hem soğuk vuruyor. Her araba keşke kendinden güneş kırıcılı olsa 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Daha önce cam filimli arabada gece seyehat şansım olduda hiç iyi tecrube değildi. Geceyede gerek iki üç tünelden gecince anlıyorsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Daha önce cam filimli arabada gece seyehat şansım olduda hiç iyi tecrube değildi. Geceyede gerek iki üç tünelden gecince anlıyorsun. film dedik. Zindan demedik. Benim filmler en açığı. Yan candan bakan beni görüyor. Karanlıkta paralel park yaparken camı indirmiyorum mesela ayna için Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Valla filmli araba kullanana kadar gerekli olduğunun farkına varmıyorsun. Kaliteli bir film şart. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: film dedik. Zindan demedik. Benim filmler en açığı. Yan candan bakan beni görüyor. Karanlıkta paralel park yaparken camı indirmiyorum mesela ayna için Selçuk Bakış yazdı: Valla filmli araba kullanana kadar gerekli olduğunun farkına varmıyorsun. Kaliteli bir film şart. Sembölüm arka camı durduk yerde otobanda patlayınca, camcı kanıma girip, camları en düşük ayarda ama cam patlasa bile sıcratmayan bir cam filmi yapmıştı. Ümraniyede yaptırdığım cam filmi ile eve dönerken tantavi tünelinden geçerken öyle pişman olmuşdumki, kimseyede bu pişmanlığımı paylaşmamıştım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sembölüm arka camı durduk yerde otobanda patlayınca, camcı kanıma girip, camları en düşük ayarda ama cam patlasa bile sıcratmayan bir cam filmi yapmıştı. Ümraniyede yaptırdığım cam filmi ile eve dönerken tantavi tünelinden geçerken öyle pişman olmuşdumki, kimseyede bu pişmanlığımı paylaşmamıştım. Kalitesiz filmde dışardan filmi nasıl görüyorsan içerden dışarıyı da öyle görürsün. Kalitelide dışarıdan koyu durur içeriden çok hafif karanlık görürsün dışarıyı. Kalitesizler boyalı naylon gibi olur desem daha iyi anlatmış olurum 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Sembölüm arka camı durduk yerde otobanda patlayınca, camcı kanıma girip, camları en düşük ayarda ama cam patlasa bile sıcratmayan bir cam filmi yapmıştı. Ümraniyede yaptırdığım cam filmi ile eve dönerken tantavi tünelinden geçerken öyle pişman olmuşdumki, kimseyede bu pişmanlığımı paylaşmamıştım. Önceki aracımda ön üç camda film vardı. Air 80 denen bir modeldi, ön cam fabrikasyon yeşilimtırak olduğundan filmi de öyle seçmiştim. Görünme ve araç görünüşünde vs hiçbir değişiklik olmadı. Amacım sadece ısı kesmekti, karşıladı. 4 sene kadar kullandım, 1 kere görüş problemi yaşamadım. 1 kere çevirmede uyarı dahi almadım. Yeni yapılan bir film özellikle ön camda 1-2 hafta mevsim ve ortam ısısına göre, görüşte ıslaklık, bulanıklık gibi hissiyat yaratır. Film kurudukça bu geçer. Hatta muayenede camda film olduğu bile yazılmamıştı en son. Doğru ürün ve iyi bir işçilikle sorun yaşamazsınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts