Oğuzkan Işık 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Kısa süreliğine satışta. https://shbd.io/s/Eem6lodj 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Kısa süreliğine satışta. https://shbd.io/s/Eem6lodj Patron çıldırdı mı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Patron çıldırdı mı Yok henüz çıldırmadım ama satılırsa hep beraber çıldırabiliriz top secret 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Yok henüz çıldırmadım ama satılırsa hep beraber çıldırabiliriz top secret Cildirdik 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Görkem Karakaş yazdı: Çok kısa sürdü sanırım ilan yok abi Saçmaladı sarı site. Yayındaki ilanı geri onaya çektiler. Düzenle diyip kaydettim geri açtılar. Sabah 2 kere daha yaptı böyle anlamadım. Şuan aktif görünüyor. Bi arkadaşım arabasını satıyor ondan önce satabilirsem onu alacağım nasip olursa. O benden önce satarsa ilanı kaldıracağım 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Saçmaladı sarı site. Yayındaki ilanı geri onaya çektiler. Düzenle diyip kaydettim geri açtılar. Sabah 2 kere daha yaptı böyle anlamadım. Şuan aktif görünüyor. Bi arkadaşım arabasını satıyor ondan önce satabilirsem onu alacağım nasip olursa. O benden önce satarsa ilanı kaldıracağım O zaman hayirlisiyla cabuk satilsin 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Saçmaladı sarı site. Yayındaki ilanı geri onaya çektiler. Düzenle diyip kaydettim geri açtılar. Sabah 2 kere daha yaptı böyle anlamadım. Şuan aktif görünüyor. Bi arkadaşım arabasını satıyor ondan önce satabilirsem onu alacağım nasip olursa. O benden önce satarsa ilanı kaldıracağım Ben sattım ya ne çabuk unuttun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Ben sattım ya ne çabuk unuttun Bu sefer salon salomanje 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Buralar sessiz kalmış 2 hafta önce ömrü dolan 45lik tüp tankını 60lık ile değiştirdim. 2 3 gün önce bozulan benzin pompasını şamandırası ile takım olarak değiştirdim. Sağ ön koltuk kimse oturmuyorken bozuk yollarda tıkırtı yapıyordu. Kızakta bulunan kızak klipslerini değiştirdim. Sağ doş ayna çatlaktı onu mavi renklü ayna camı ile değiştirdim. Sol ayna kabı köşeden çatlaktı yenisi alındı boyandı takıldı. Güncel km 209.000 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts