İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Sturm

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Patron çıldırdı mı :) 

Yok henüz çıldırmadım ama satılırsa hep beraber çıldırabiliriz :biggrin: top secret :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Oğuzkan Işık yazdı:

Yok henüz çıldırmadım ama satılırsa hep beraber çıldırabiliriz :biggrin: top secret :biggrin:

Cildirdik

1782117638930.png

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Çok kısa sürdü sanırım :fiuw: ilan yok abi

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Görkem Karakaş yazdı:

Çok kısa sürdü sanırım :fiuw: ilan yok abi

Saçmaladı sarı site. Yayındaki ilanı geri onaya çektiler. Düzenle diyip kaydettim geri açtılar. Sabah 2 kere daha yaptı böyle anlamadım. Şuan aktif görünüyor.

Bi arkadaşım arabasını satıyor ondan önce satabilirsem onu alacağım nasip olursa. O benden önce satarsa ilanı kaldıracağım 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Oğuzkan Işık yazdı:

Saçmaladı sarı site. Yayındaki ilanı geri onaya çektiler. Düzenle diyip kaydettim geri açtılar. Sabah 2 kere daha yaptı böyle anlamadım. Şuan aktif görünüyor.

Bi arkadaşım arabasını satıyor ondan önce satabilirsem onu alacağım nasip olursa. O benden önce satarsa ilanı kaldıracağım 

O zaman hayirlisiyla cabuk satilsin

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

Ben sattım ya ne çabuk unuttun :fiuw:

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Ben sattım ya ne çabuk unuttun :fiuw:

Bu sefer salon salomanje :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Oğuzkan Işık

Buralar sessiz kalmış

2 hafta önce ömrü dolan 45lik tüp tankını 60lık ile değiştirdim.

2 3 gün önce bozulan benzin pompasını şamandırası ile takım olarak değiştirdim.

Sağ ön koltuk kimse oturmuyorken bozuk yollarda tıkırtı yapıyordu. Kızakta bulunan kızak klipslerini değiştirdim. Sağ doş ayna çatlaktı onu mavi renklü ayna camı ile değiştirdim. Sol ayna kabı köşeden çatlaktı yenisi alındı boyandı takıldı.

Güncel km 209.000

20260817_153338.jpg.c7e2b16729a495885f6c2e0cd8ff6d5c.jpg20260818_200755.jpg.954d71d4d95ad97c4448b7b76471fce0.jpg20260819_231316.jpg.7a3a8483a8e2dc06c90a89b278ca43dd.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

.

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...