İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Sturm

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Hava soğumadan gel abi :biggrin:

Abi zor bir iş değil. İlk katın günahı olmaz 2. Katta telafi ediyorsun ben ilk katı sürerek attım izleri kaldı. 2. 3. Katları dokunarak boyadım. Link vereyim mi ürün için ?

Senin bora kötüymüştü :crazy:

Seninkinden kötü değildi 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

3 inç biled pro mercekli farlarımızla geceleri önümü göreceğim artık. Farlar orjinal hella sisli olan modeli. Ama sislerin içerisinde ufak turuncu led var. Amerikan park modunu açınca sinyallerlerin olduğu kısım ile sis kısmı yanıyor. Ayrıca beyaz angel var merceklerde. Her ikisini de ayrı ayrı açıp kapatabiliyorum. 

ac24blij.jpg

nwui2olc.jpg

Angel ve amerilan park ayrı ayrı bu şekilde duruyor

wkix3hbf.jpg

Ayrıca orjinal park sökülmedi altta yanmaya devam ediyor.

1erpdk9u.jpg

Hem angel hem amerikan park açık hali bu şekilde. Modül olmadığı için sinyal verince ışığın şiddeti artıp geri bu hale geliyor. Lambayı kapatıp açmıyor. Görsel olarak güzel ancak sadece angellar ile kullanıyorum.

rvwmnxbj.jpg

Site içerisinde hafif aydınlık alanda aydınlatması bu şekilde

fk5x6gta.jpg

Zifiri karanlık düz yolda bu şekilde

Epey zamandır istiyordum çok severek taktım. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

Ha bir de buradan canım Metin hocama selam ederim :fiuw:

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Maşallah Amerikan parklar güzelmiş, tamamen kapanma özelliğini açınca kullanımı çok iyi oluyor.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Maşallah Amerikan parklar güzelmiş, tamamen kapanma özelliğini açınca kullanımı çok iyi oluyor.

Sağol abi. Modül yok bunda. Sinyal ampülü çift duyla değişti. Durun biri parktan biri sinyalden güç alıyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...