Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Kaça aldın? 350? Yaklaştın sayılır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Yaklaştın sayılır Borçsuz ise tadından yenmez Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Metin Hoca'nın unutamadığı aşkı.. Hayırlı olsun Oğuzkan, aşık olma. Sağol emmi. Ona bir takım far göndereceğim hünerlerini sergilemesi için Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Kaça aldın? 350? Sağol abi. 350ye araba mı kaldı Alptuğ Özcan yazdı: Yaklaştın sayılır Ya söylemesene satarken zor olur Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Hayırlısı olsun ben de 1.6 16V vardı gri Ankara ya satılmıştı tadını bilirim hele o mavi göstergeler Güle güle kullan kardeşim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Sağol abi. Daysonu fırçayla sürerim şimdi 😀 Dyson u sürecek yer buldum Hayırlı olsun uğraşmazsın ama tam kurcalamalik araba. Mehmet Ozyurek yazdı: Metin Hoca'nın unutamadığı aşkı.. Hayırlı olsun Oğuzkan, aşık olma. Güzel arabaydı yav kaç tane sürdüysem ondaki lezzeti alamadım 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Hayırlı olsun Oğuzkan, güzel günlerde kullanılsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts