Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Her yaz güneşten korunma amaçlı yüe el boyun vucud için daylong güneş kremi kullanırım, onlarca yıl olmuştur. oldukça işe yarayan çocukları misli ile güneşten koruyan bir ürün, lakin son 3 yıldır hele hele bu yıl; Hamburgtaki hans tan 7 misli pahalıya satın almak ...... yazacak bir şey yok sanırım. bizde6500-7000 tl. alamanyada 14-19 avro temsili link https://www.trendyol.com/daylong/extreme-gunes-kremi-200-ml-spf-50-faktor-p-869278792 https://www.medizinfuchs.de/preisvergleich/daylong-extreme-gel-spf-50-200-ml-galderma-laboratorium-gmbh-pzn-10189501.html Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Muadili falan yok mu ? La Roche posay falan olmaz mı ona göre biraz daha uygun bana doktor önermişti Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Biri ithal edip kafasına göre fiyatlandırıyor galiba. İsviçre markasıymış, sormak lazım bu fiyattan haberiniz var mı diye https://www.galderma.com/contact-us 10 saat önce tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kozmetik analizleri yapiyoruz,bi markalar geliyor.tr fiyatları ile kimse alip evinde kullanmaz ama Nefis el sabunları filan var. Bulgari diyeyim Diyorum ah be para Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Kozmetik analizleri yapiyoruz,bi markalar geliyor.tr fiyatları ile kimse alip evinde kullanmaz ama Nefis el sabunları filan var. Bulgari diyeyim Diyorum ah be para sen adres versene gelip bi el yüz yıkayalım Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen adres versene gelip bi el yüz yıkayalım Ben sana paket yapayım abi canın sağ olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Yaşıyoruz ya ona şükür edelim Celali isyanlarından beri anadolu şükrediyor 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Rossman daki sun ozon fiyatına göre oldukça iyi iş çıkarıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Celali isyanlarından beri anadolu şükrediyor Bedava yaşıyoruz bedava Hava bedava, bulut bedava Dere tepe bedava Yağmur çamur bedava Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Hava bedava, bulut bedava hava temizleme makinaları ile birlikte havayı da dolaylı olarak para ile solumaya başladık.. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: hava temizleme makinaları ile birlikte havayı da dolaylı olarak para ile solumaya başladık.. Bi ara doğalgaz da bedavaydı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Bi ara doğalgaz da bedavaydı O kumandalıya inanıp kombileri açmadın değil mi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Avrupa'da kırmızı et ucuzmuş. Kimse de söylemiyor kırmızı et neden ucuz. Ucuz çünkü tek seçenek değil, adamlar kıtır kıtır domuz eti yiyor. Senin benim yediğim inek eti onlar da ikinci planda. Adam inek eti bulamıyorsa domuz eti yiyor. Aynısını burada da yapacaksın o marka olmuyorsa Nivea alacaksın. Nivea olmuyorsa Farmasi alacaksın. O da olmuyorsa yoğurt süreceksin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Avrupa'da kırmızı et ucuzmuş. Kimse de söylemiyor kırmızı et neden ucuz. Ucuz çünkü tek seçenek değil, adamlar kıtır kıtır domuz eti yiyor. Senin benim yediğim inek eti onlar da ikinci planda. Adam inek eti bulamıyorsa domuz eti yiyor. Aynısını burada da yapacaksın o marka olmuyorsa Nivea alacaksın. Nivea olmuyorsa Farmasi alacaksın. O da olmuyorsa yoğurt süreceksin. Konu fırsat aramak bulmak değil ki.. Konu aynı ürünün bizde neden 7 katı fiyata satılıyor olması. Senin ucuz olarak önerdiklerini de kesin 7 kat fiyata alıyoruzdur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O kumandalıya inanıp kombileri açmadın değil mi. Hadiiii. Camları açın kismini anlamisim ben 😅 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Serbest piyasa bizde fazla serbest. 30 milyon ceset torbası işi çözecektir. Ali Darbaz yazdı: Avrupa'da kırmızı et ucuzmuş. Kimse de söylemiyor kırmızı et neden ucuz. Ucuz çünkü tek seçenek değil, adamlar kıtır kıtır domuz eti yiyor. Senin benim yediğim inek eti onlar da ikinci planda. Adam inek eti bulamıyorsa domuz eti yiyor. Aynısını burada da yapacaksın o marka olmuyorsa Nivea alacaksın. Nivea olmuyorsa Farmasi alacaksın. O da olmuyorsa yoğurt süreceksin. Merak etme Alicim bizde domuz yesek o da daha pahalı olur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Konu fırsat aramak bulmak değil ki.. Konu aynı ürünün bizde neden 7 katı fiyata satılıyor olması. Senin ucuz olarak önerdiklerini de kesin 7 kat fiyata alıyoruzdur. abi Opet Starbucksları 220 tl diye satın almayarak protesto ediyorum. Gidiyorum petrol ofisinden alıyorum 90 TL veriyorum. Bu da aynı yedi kat pahalı satıyorsa, almayacaksın elinde patlasın. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Nihat Palolu yazdı: Biri ithal edip kafasına göre fiyatlandırıyor galiba Her şeye ticaret yasağı geliyor, serbest ekonomi sözde kaldı. Ondan bu fiyatlar. Rekabetin olmadığı yerde bu tarz şeyler pek ala oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adam Bosna'ya mercimek ihaç ediyor. Bu ihracat ile kdv ve teşvikleri alıyor. Sonra aynı yerden sıfır gümrük ile geri laıp içerde fahiş fiyata satıyor. Bizden bir şey olmaz. Yapısal dertlerimiz var. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: Her yaz güneşten korunma amaçlı yüe el boyun vucud için daylong güneş kremi kullanırım, onlarca yıl olmuştur. oldukça işe yarayan çocukları misli ile güneşten koruyan bir ürün, lakin son 3 yıldır hele hele bu yıl; Hamburgtaki hans tan 7 misli pahalıya satın almak ...... yazacak bir şey yok sanırım. bizde6500-7000 tl. alamanyada 14-19 avro temsili link https://www.trendyol.com/daylong/extreme-gunes-kremi-200-ml-spf-50-faktor-p-869278792 https://www.medizinfuchs.de/preisvergleich/daylong-extreme-gel-spf-50-200-ml-galderma-laboratorium-gmbh-pzn-10189501.html Çıkar göster telefonunu ! Yorum bağlantısı
Recommended Posts