GÖKAY GÜLER Çarşamba 13:58 Paylaş Çarşamba 13:58 (düzenlendi) Ankara'da Pasta-Cila yaptırabileceğim fiyatı uçuk olmayan bir yer arıyorum, varmıdır bilen ? Araç siyah renk, kaput ve tavan'Da bazı yerlerde matlaşmalar başlamış. Etimesgut'ta bir yere sordum Pasta-cila-boya koruma 7.000 tl dedi. Çarşamba 14:09 tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 21:25 Paylaş Çarşamba 21:25 GÖKAY GÜLER yazdı: Ankara'da Pasta-Cila yaptırabileceğim fiyatı uçuk olmayan bir yer arıyorum, varmıdır bilen ? Araç siyah renk, kaput ve tavan'Da bazı yerlerde matlaşmalar başlamış. Etimesgut'ta bir yere sordum Pasta-cila-boya koruma 7.000 tl dedi. O paraya yapılan pasta ciladan hayır gelmez. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 saat önce Paylaş 14 saat önce siyah araba sıkıntılı bu konuda referans olmayan yerlerde yaptırmamanız daha iyi olur Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Uğur Çınar yazdı: siyah araba sıkıntılı bu konuda referans olmayan yerlerde yaptırmamanız daha iyi olur Bence de siyah araba hata kabul etmiyor. Yer neresi vardır bilmiyorum ama boya ölçüm cihazı ile kontrol etmeyen yere yaptırmamak lazım. Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 3000 bandına devir ayarlı makine alıp risksizce cila atabilirsiniz. Riske girmeden parlatırsınız 1 ay matlaşma kaybolur büyük oranda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts