Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/unfall-schaden-panne/adac-pannenstatistik-2026/?utm_source=cleverpush&utm_medium=website&utm_campaign=rem_redaktion sınıfları içinde model yılı eskidikçe arıza çıkaranların yüzde dağılımları yapılmış. bazı genel geçer kabuller ile sonuçlar çelişiyor, bazı markalar da şaşırtıyor. ionik 5 ve 6 da diğer markalarda görülmeyen oranda arıza yaaşanmış, garanti süresi uzatma ve yazılımda güncelleme yayınlanmış, toyota rav4 yaris ve corolla kendi sınıfında arıza yüzdesi çok yüksek çıkmış, mercedes ve nissan da ortak platform kullanan modellerin arıza yüzdesi aynı olmamış vs. sınıflara göre marka model seçip listelere ulaşabiliyorsunuz. bmw audi ve volvo en üst sıralarda. model yılı eskidikçe pilli ile içten yanmalı motorlu araçların arıza yüzdesi birbirine yaklaşmakta. 5 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Opel Insignia'nın adı çıkmış, Ford S-Max ne öyle, hele Mondeo'nun gidişatı hiç iyi değilmiş Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Korelilerin elektriklilerinde ICCU modülü arızası meşhur. Ülkemizde de yaşayanlar oldu ama şu an çözüldü. Yenilerde duymadım. Bir de şu aralar motorda bi bilya dağılması olayı var. Ses yapıyor ve motor değişimi yapılıyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: model yılı eskidikçe pilli ile içten yanmalı motorlu araçların arıza yüzdesi birbirine yaklaşmakta. Abi orada şöyle diyor nacizane (Almancam yok İngilizceye çevirtip baktım); 5 yaşındaki 1000 araçta elektriklilerde arıza oranı 10.3 iken içten yanmalılarda 17.4 oluyormuş. Elektriklilerde kabaca %25 artma varken yaş ilerledikçe, içten yanmalılarda %50 civarı bir artış var. Elektrikliler hala daha az arıza gösterme tandansında gibi hissettim ben. Ancak Ioniq 5 kapısından dönmüş birisi olarak şaşkınlık içindeyim arıza oranları konusunda. Sanki TOGG net daha iyi gibi hissettim Alıntı Within three years, the breakdown rate for five-year-old electric cars increases by 8.2 points to 10.3, while for combustion engine vehicles it increases by 11.6 points to 17.4, resulting in a difference of 7.1 breakdowns per 1,000 vehicles on the road. This means that the breakdown rate for five-year-old electric cars is 40 percent lower than for five-year-old combustion engine vehicles. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Undebahh. Adamların Alman arabalarının durumunu gösteren bu çalışmayı açık açık paylaşması hoşuma gitti. Siteyi çok anlayamasam da puanlar ve renklerden bazı şeyler anlaşılıyor. Ionic benim de hoşuma giden bir araçken soğudum. Togg’la ilgili veri bulamadım sitede Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Arıza dediği şeylerin %45 akü %10 aydınlatma % bilmem kaç lastik % bilmem kaç kilit anahtar Falan filan Bizim ciddiye alacağımız Kısım %30 küsur motor ve elektronik arızası Sanırsam yol yardımı demiş bu yüzden böyle. Servis dese daha sağlam bir istatistik çıkardı. 6 saat önce tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Toyota tarafı 45 oran ile akü. bu bizim pazarda da olan bir sorun. 45 Ah aküler çok çabuk bitiyor. genelde yol yardım akü takviyesine gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Corsa elektrikliye 32000 euro demiş. Türkiye ile aynı para. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa elektrikliye 32000 euro demiş. Türkiye ile aynı para. Nerede yazıyor yaw bunlar. Bi gecede cahil kaldım haa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Toyotaya noolmuş böyle.. Wag grubu bariz şekilde başarılı görünüyor. Rüşvet mi aldılar ne.. Emre Şimşek yazdı: Nerede yazıyor yaw bunlar. Bi gecede cahil kaldım haa Markanın üstünü tıkladıkça bir şeyler çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şaibe var. Toyotaları Nissan’ları hatta uzak doğuları gömmüşler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Listede hiç pejo citroen yok. Üstün fransız teknolojisi . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts