İçeriğe Yönlendir

580-620bin TL araç önerisi

Melih DURAN

Recommended Posts

Melih DURAN

Herkese selamlar, genel anlamda şehir içi trafiksiz 7-8dakika işe gidip tekrar aynı şekilde geri döneceğim kısa mesafe kullandığım için dizel değil de benzinli bir şey arıyorum baş ağrıtmayacak1.5 sene sonra satacağım satarken de alıcısını bulabileceğim bir araç arıyorum otomatik manuel fark etmez. Yılda 1 kez uzun yol yaparım

Accent era 1.4

i20 1.2 gibi düşüncelerim var 1.2 i20 kullananlar çok pişman eder mi küçük motor bilgi verirse sevinirim

Yorum bağlantısı
Murat Azalma

Aynı mantık ile geçen hafta araç aldım. günlük git gel toplam 100 km iş yeri ev arası. kuzey marmara yada paşaköy şile yolu kullanıyorum. büyük oranda trafik görmüyorum. 
2008 dizel manuel corolla aldım. 285 bin km. tüm bakımlar servis kaydı altında bir araç. tavan dışında boyalı ve giriş paket donanıma sahip. emsal bütçelere aldım ve piyasa da bulunabiliyor. 1 haftalık ortalama 100 km / 5,2 ltr dizel.

Yorum bağlantısı
Melih DURAN
Murat Azalma yazdı:

Aynı mantık ile geçen hafta araç aldım. günlük git gel toplam 100 km iş yeri ev arası. kuzey marmara yada paşaköy şile yolu kullanıyorum. büyük oranda trafik görmüyorum. 
2008 dizel manuel corolla aldım. 285 bin km. tüm bakımlar servis kaydı altında bir araç. tavan dışında boyalı ve giriş paket donanıma sahip. emsal bütçelere aldım ve piyasa da bulunabiliyor. 1 haftalık ortalama 100 km / 5,2 ltr dizel.

Dizel size uygun hocam kısa mesafe kullanımda partikül filtresi tıkanması kurumlanma motor aşınması gibi sıkıntılar olabiliyor motor ısınamadan kontak kapatıyorum ben o yüzden benzinli bakıyorum teşekkürler bilgi paylaştığınız için 

Çağlar Bayur yazdı:

aegea 

Abi bu fiyat aralığında var mıdır ki baş ağrıtmayacak kmlerde temizi 1.5 sene sonra satıp değiştireceğim o yüzden hızlı satabilmek de istiyorum açıkcası düşük bütçe ile çok şey bekliyoruz ama hayırlısı :)

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Melih DURAN yazdı:

Abi bu fiyat aralığında var mıdır ki baş ağrıtmayacak kmlerde temizi 1.5 sene sonra satıp değiştireceğim o yüzden hızlı satabilmek de istiyorum açıkcası düşük bütçe ile çok şey bekliyoruz ama hayırlısı :)

https://shbd.io/s/FRFlJtYr

Bir bakin 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Metin Uzunoğlu
  • Yeni Oluştur...