Onur Demirci 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Merhabalar; Şuan 1.5 dizel otomatik 120 beygir focusum var ancak hanimla beraber artik suv'a gecme karari aldik aklimda nissan qashqai,hundai tuscon,kia sportage,3008 falan var ancak cok kararsizim onceligim dizel olmasi, nissanin 1.3 benzinlerini cok yakiyor diye duydum,3008lerde elektronik arizasi oluyor diye duydum vs vs.. araclarda sahip forum uyeleri varsa desteklerini rica ediyorum. 2 saat önce tarihinde Onur Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Seat Skoda’dan bütçenize uyan bir aracı da ekleyebilirsiniz. Kamiq vs. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Burada araçtan beklenti ve bütçe önemli, Dizel benzin arası tüketim olarak çok fark kalmadı. Geçen hafta yeni hybrit 3008 kullandım. tüketim olarak hoşuma gitti. konforu pug gibi standart. Tucson-sportage konfor ve donanım olarak iyi ancak bezinlilerde tüketim biraz fazla. Qasqai tüketim optimal ancak konfor japonlar gibi. Corolla cross ve karoq belki listeye eklenebilir. Bütçenize göre bekletinizi karşılayan en güncel aracı seçin bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce kaşkay iyi bir araba zamane dizellerinde o filtreler adbluelar falan insanı yoruyor 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kamiq B segment araç alirken cok incelemistim. 3008 1.5 hdilarda eat 8 veya eat6 herhangi bi elektronik sorunu yok. Eksisi multimedyasi biraz demode kaldi. Ailede 3008de var bakimdan bakima yuruyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts