Sinan Akgöl Dün saat 12:32 Paylaş Dün saat 12:32 Onur Demirci yazdı: 3008ler beni cok cezbetmeye basladi 1.5 dizelleride iyi diyolar ama yakit tuketimini arastirmak lazim tabi Ortalama 5-6lt/100km arasi gezersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:38 Paylaş Dün saat 12:38 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-2025-sifir-ayarinda-hatasiz-kusursuz-inster-lansman-renk-1311009621/detay 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 13:19 Paylaş Dün saat 13:19 Onur Demirci yazdı: Hocam sehir ici yakit tuketimi ne durumda focustan sonra ford ile devam edip kugayada aklim gitmiyor degil..3008 ve Kuga arasinda gidip geliyorum Hocam bendeki kasa senin focusla aynı motor şanzıman 6-7 lt şehiriçi / 5-6 lt şehirdışı Bir üst kasanın fabrika verisi dışında kullanıcı bilgim yok maalesef. Ama birer lt daha düşük diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 2020 prime edition 1.5, eat6 'yı altı yıldır kullanıyorum, yakıtı fena değil, Şanzımanı sorunsuz, elektronik arıza hiç yaşamadım, ama adblue kronik sorunu benim de başıma geldi. Genel olarak memnunum. Hibrit alma niyetim var. Alıcı çıkarsa satarım... 1 saat önce tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts