Hasan Güdüllü 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Herkese merhaba. 2013 focus 3 benzinli aracımda bir türlü bulamadığım bir klima sorunu mevcut. Klima bazen devreye girmiyor. Kompresör devreye girmiyor. Girmediği zamanlarda aracın fanı da devreye girmiyor. Girmediği an stop edip çalıştırınca sorun ortadan kalkıyor. Ve kompresör çalıştıktan sonra klima performansı çok iyi, devreden çıkmıyor. Sigorta kutusu ve röleler kontrol edildi temizlendi. Klima gazı dolduruldu. Klima kompresörü kontrol edildi sağlam. Bu sorunu yaşayan bir çok kişi gördüm fakat çözüm olarak hiç birşey göremedim. Bu sorunu yaşayıp çözen varsa lütfen yardımcı olabilir mi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ben oyumu klima basınç sensöründen yana kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 2014 de sıfır km focus 3 1.6 tdci style araç atın aldım o da arada sırada klima devreden çıkıyordu sıcak üflemeye başlıyordu kaç kere servise gösterdim servise gidince yapmıyordu garip bi arıza, fiat yetkili servisinde elektrikçi olarak çalışan bi arkadaşa anlattım kaputun altında role kutusundan klima rolesi ile aynı değerdeki ikinci rolenin yerlerini değiştirdik 1 yıl falan kullandım bidaha yapmadı sonrada sattım, tesadüfmüydü çözümmüydü bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce klima kompresör kasnak balatasına bakılsın bir kaçırıyo olabilir bide kasnağın orada sensor gibi birsey var kontrol ettirin Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Forscan testler kısmında output test mode var. Oradan "command outputs on" motor stopken klima elektrikli kasnak çeker. Çekmiyor ise tesisat elektrik elektronik röle sorunları olabilir. Birde yine forscandan ECU verilerinde klima alçak ve yüksek basınç sensörünü takip edin birisi takılı kalmış bozuk olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts