Ayhan Asil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Günaydın değerli Büyüklerim, kıymetli kardeşlerim. TOGG T10X için şu aralar yanıp tutuşuyorum. Aracım 1700 bandında Toyota Corolla. Üzerine 500 bin daha koyarak bütçem maximum 2.300 TL. Bu paraya İki alternatiften hangisini önerirsiniz. İkinci el 20 bin 40 bin km. aralığında Meridyan dahil full donanımlı olanı alabiliyorum, Ya da Sıfır km. ama boş donanım olanını alabiliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 1- evde şarjınız var mı? Bu önemli. 2- T10F daha iyi bir araba bence. 3-yazın piller LFP ye geçecek diye dedikodu var Arabanız yeni bence pek acele etmeyin. 3 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim için donanım önemli o yüzden ben olsam boş paket alacağıma ki bildiğim kadarı ile o da dolu ama olsun en donanımlı olan paketi tercih ederdim. 20 bin km bir şey değil. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İkincielde kredi olayı olmayacak. Faizsiz kredi varsa alabildiğiniz kadarını o şekilde alsanız, elinizdeki parayı değerlendirseniz. Belki böylece 0 km olarak opsiyonlu bir şeyler bile olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1- evde şarjınız var mı? Bu önemli. 2- T10F daha iyi bir araba bence. 3-yazın piller LFP ye geçecek diye dedikodu var Arabanız yeni bence pek acele etmeyin. Çok çok teşekkür ederim kıymetli hocam. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1- evde şarjınız var mı? Bu önemli. 2- T10F daha iyi bir araba bence. 3-yazın piller LFP ye geçecek diye dedikodu var Arabanız yeni bence pek acele etmeyin. Evde şarjım yok, apartmanın son katında oturuyorum, T10F den ziyade eşimle birlikte T10X'in kasasını daha çok beğeniyoruz, (bayanların SUV hevesi), Pillerin değişeceğini duymamıştım. bu çok önemli. Ü.Emre Kartal yazdı: İkincielde kredi olayı olmayacak. Faizsiz kredi varsa alabildiğiniz kadarını o şekilde alsanız, elinizdeki parayı değerlendirseniz. Belki böylece 0 km olarak opsiyonlu bir şeyler bile olabilir. Tam olarak anlamadım. Kardeşim benim, Makximum bütçem 2300 TL. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Peki sitede AC şarj vb yakınlarda mahallede var mı? Şarjı nasıl yapacaksınız? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Peki sitede AC şarj vb yakınlarda mahallede var mı? Şarjı nasıl yapacaksınız? Çalıştığım hastanenin otoparkında var abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce o zaman olur. AC vardır ucuzdur illa. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Pil dedikodusu gündemde. Ancak bu defa kapasite düşecek. NMC yerine gelen LFP aynı kapasitede olmaz. LFP daha az kapasitede olur. Tahminim 75kWh civarlarına düşecek. Ancak evde şarj imkanı yoksa hem çok bir avantajı olmuyor, hem de şarj işine daha fazla mesai harcamak zorunda kalıyorsunuz. Son olarak ben de T10F tercih ederdim sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 3-yazın piller LFP ye geçecek diye dedikodu var Lfp olayı gerçekleşmesini bende bende bekliyorum ama batarya firması olarak çinin çingenesine denk geldik. catl gibi firmalar ile çalışmak lazım aksi taktirde ne ileri gider nede fiyatı ucuzlar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Forumda LFP ve NMC pillerin avantajları ve dezavantajlarıyla ilgili bir karşılaştırmamız var mı? Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: o zaman olur. AC vardır ucuzdur illa. Ama hocam söylediğiniz gibi, Togg yazın pil değişikliğine giderse, Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Tam olarak anlamadım. Kardeşim benim, Makximum bütçem 2300 TL. Elinizdeki nakiti verip almak yerine 0 km alın, verebildiği kadar faizsiz kredinin üzerini tamamlayın sadece. Kalan nakiti de değerlendirin. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Forumda LFP ve NMC pillerin avantajları ve dezavantajlarıyla ilgili bir karşılaştırmamız var mı? Ben rastlamadım kardeşim benim. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Tampondaki avuç içi kadar yer boyalı diye araç değiştirilmez ki 🫣 Rabbim gönlüne göre versin, bence çok gereksiz bir değişiklik olur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Ayhan araban kaç km de?karar senin araban daha yeni.değer mi değiştirmeye. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Tampondaki avuç içi kadar yer boyalı diye araç değiştirilmez ki 🫣 Rabbim gönlüne göre versin, bence çok gereksiz bir değişiklik olur. Adnan abi sizi abim, babam kadar severim biliyorsunuz, sizin böyle yazmanızı da önemsiyorum, daha çok heyecan basıyor, değişiklik isteme nedenim tampondaki boya değil, elektrikliye geçmek istiyorum. o nedenle Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Abi ver Corollayi, koy 500 ustune al bi Corolla Cross hybrid. Bildigin sorunsuzlukta B suv a geç yakitinda dussun sehir ici. 🙂 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Fatih Uzun yazdı: Ayhan araban kaç km de?karar senin araban daha yeni.değer mi değiştirmeye. Fatih abim, can abim benim, arabam henüz 17 bin km. de ama forumda da olduğu gibi elektrikli furyasına ben de katılmak istiyorum. T10X'in de kasası çok hoşumuza gidiyor, başka sebebi yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Ayhan bence bu gereksiz olur. Biz hep yeni araba alma zamanı geldiğinde aldık. Ben 10 yaşındaki arabayı sattım bunu aldım. Binmek istiyorsanız sorun yok ama maliyet olarak ek para kaybı olur. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Abi ver Corollayi, koy 500 ustune al bi Corolla Cross hybrid. Bildigin sorunsuzlukta B suv a geç yakitinda dussun sehir ici. 🙂 Aynen öyle değil mi kardeşim. Bunu da düşünüyorum ama. çok kararsızım. Mehmet Göktürk yazdı: Ayhan bence bu gereksiz olur. Biz hep yeni araba alma zamanı geldiğinde aldık. Ben 10 yaşındaki arabayı sattım bunu aldım. Binmek istiyorsanız sorun yok ama maliyet olarak ek para kaybı olur. Öyle mi diyorsunuz Mehmet hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Arabayı bir yıkamacıya ver şöyle iç dış temizlesin parlatsın. kağıtları koysun yerlere. sonra binmeye devam. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Aynen öyle değil mi kardeşim. Bunu da düşünüyorum ama. çok kararsızım. Abi sen arada vericegin farki koy sevdigin yatirim aracina bekle kararsizken ne mal al ne mal sat. Akil vermek haddime degil tabi yaş geregi fikir gibi degerlendir 🙂 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts