Sinan Akgöl 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: tesla için var. https://www.plugear.com/product/tesla-model-y-undercarriage-shield-stainless-steel-with-insulation/ Hocam sizde de olsun Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Murat Sürmeli yazdı: Batarya LFP geçilmemiş olabilir diyenler çıkmaya başladı, bana da ağırlık saçma geliyor açıkçası. NMC ağırlığında LFP üretmedilerse bence NMC bataryanın türü değişti ama LFP değil gibi gelen yeni batarya https://www.instagram.com/reel/DZxH4EiiNX3/?igsh=NzM5Z3MwN2xsaTdr Togg team türkiyeden 360kg dan 650kg ağırlığa çıktığını yazdılar bataryanın. O zaman LFP olmuştur. Demek başka ağırlıklardan kurtuldular LFP ye geçerken yada katalog verileri hatalı verildi daha önce Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Murat Sürmeli yazdı: Togg team türkiyeden 360kg dan 650kg ağırlığa çıktığını yazdılar bataryanın. O zaman LFP olmuştur. Demek başka ağırlıklardan kurtuldular LFP ye geçerken yada katalog verileri hatalı verildi daha önce Son bilgiler bu şekilde https://x.com/i/status/2068587408006750307 Özet olarak, LFP yeni paketleme ile çok bir ağırlık farkı olmadan geçilebilmiş 2 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Doğan Arşiray yazdı: bilgisayarıma yapay zeka kurdum. imaj üretebiliyorum. tamamen offline. çok basit otomatik edit yaptım. normalde bunu 4 5 kerede iterasyon şeklinde yapmak lazım. pek çok hata var ama aklımdakine bu daha yakın doğrusu. Hiç beğenmedim. Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Murat Sürmeli yazdı: Son bilgiler bu şekilde https://x.com/i/status/2068587408006750307 Özet olarak, LFP yeni paketleme ile çok bir ağırlık farkı olmadan geçilebilmiş Murat hocam bu gün saat 14:00 de kavuşuyoruz İnşallah. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran demek kaşıntı geçmedi bu durumda hayırlı olsun, iyi şarjlar 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: demek kaşıntı geçmedi bu durumda hayırlı olsun, iyi şarjlar Çok teşekkür ederim, kıymetli abim. Bu gün saat 14:00 de kavuşuyoruz inşallah. 1,5 ayın ardından Mahmut Yıldız yazdı: Hadi hayırlısı o zaman. Çok çok teşekkür ederim, kıymetli kardeşim. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Hemen foto 😁 gecmez simdi 2 saat abi git onceden cay kahve ic. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Bu yenilerde versus 2 var mı? Araç pilinden dışarıya 220v alabilecek misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Ayhan Asil yazdı: Murat hocam bu gün saat 14:00 de kavuşuyoruz İnşallah. Hayırlı olsun şimdiden, Allah kaza bela yaşatmasın 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yenilerde versus 2 var mı? Araç pilinden dışarıya 220v alabilecek misiniz? Bakayım, bilmiyorum, teslim alınca yazarım hocam. Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun şimdiden, Allah kaza bela yaşatmasın Amin Murat hocam. Çok yardımınız dokundu, iyi ki varsınız. Rabbim hiçbirimize kaza bela vermesin İnşallah. 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Bence yeni konu açsın arabam bölümüne artık Ayhan. Başlık “Elektrikli kervanına TOGG T 10F ile katıldım” olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Hayırlı olsun 🧿 Beyaz Kuğu 'yu görelim artık 🦢 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bence yeni konu açsın arabam bölümüne artık Ayhan. Başlık “Elektrikli kervanına TOGG T 10F ile katıldım” olabilir. Çok çok teşekkür ederim Cenk hocam, aynen sizin dediğiniz gibi yapayım o zaman yeni konu açayım. Sinan Akgöl yazdı: Ayhan abi kayip Dün sürekli arabanın içindeydim, İnanın inesim gelmiyor. Gerçekten çok beğendim. O nedenle foruma bakamadım. Özür dilerim, kardeşim benim. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Beyaz Kuğu 'yu görelim artık 🦢 Yeni konu açayım abi. Emre Şimşek yazdı: Hani fotoğraf? Hayırlı uğurlu olsun Hemen açıyorum konuyu Mehmet Göktürk yazdı: 4 dakika kalmış Mehmet hocam çok çok teşekkür ederim, çok pozitif katkılarınız oldu sürece, ama iyi ki de olmuş, çok beğendim. 3 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bir kaşıntı da bizi tuttu. Arabamın satışını bugün verdim. Cumartesi akşam da siparişi oluşturdum ama ne arayan var ne soran? Emre bey aşama aşama anlatmış ne yapılacağını ama biz ilk aşama da takılı kaldık. Bir kaç gün daha beklemek mi lazım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts