İçeriğe Yönlendir

Hava Temizleyici

İbrahim Aslıoğlu

Recommended Posts

İbrahim Aslıoğlu

İyi akşamlar, kızım ev tozu, polen gibi şeylere karşı alerjik reaksiyon gösteriyor. Bunun için hava temizleyici alacağız. Piyasada değişik fiyatlara çeşitli özelliklere sahip ürünler var. Kullanıp memnun kaldığınız, çevreden bilinirliği olan ürünler konusunda yardımınızı bekliyorum. en fazla 50 metre karelik alanda kullanacağız.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Xiaomi Air Purifier 4 lite, 2 seneden fazladır kullanıyorum, bir süredir gece yattığım odaya alıyorum, artık sabah yorgun kalkma işi bitti, bende astım hastasıyım ventolin kullanıyorum, toz akarı polen ve yünlü şeylere alerjim var. Evde hiç kapanmaz o kadar alıştık, hemen havayı ferahlatıyor aşırı fark ediyor, haftada bir filtreyi elektrik süpürgesi ile temizliyorum, kesinlikle tavsiye ederim, başta sıradan sade tozu tutan bişey sanıyordum ama alınca neden daha önce almamışım dedim. Hatta profilimden inceleyebilirsiniz cihazla alakalı bi konu açmıştım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mutlaka ama mutlaka UV-C filtreli hava temizleyici alın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
(düzenlendi)
Ebrar Tüfek yazdı:

Xiaomi Air Purifier 4 lite, 2 seneden fazladır kullanıyorum, bir süredir gece yattığım odaya alıyorum, artık sabah yorgun kalkma işi bitti, bende astım hastasıyım ventolin kullanıyorum, toz akarı polen ve yünlü şeylere alerjim var. Evde hiç kapanmaz o kadar alıştık, hemen havayı ferahlatıyor aşırı fark ediyor, haftada bir filtreyi elektrik süpürgesi ile temizliyorum, kesinlikle tavsiye ederim, başta sıradan sade tozu tutan bişey sanıyordum ama alınca neden daha önce almamışım dedim. Hatta profilimden inceleyebilirsiniz cihazla alakalı bi konu açmıştım. 

Teşekkür ederim Ebrar, biz de benzer zorlukları yaşıyoruz. Tavsiyen önemli benim için.

Mert Yeldan yazdı:

Mutlaka ama mutlaka UV-C filtreli hava temizleyici alın. 

Teşekkürler. Alırken dikkat edeceğim bi özellik.

tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Erdoğan Temur
  • Yeni Oluştur...