İbrahim Aslıoğlu Cumartesi 23:44 Paylaş Cumartesi 23:44 GSM operatörümü değiştirmek için Türk Telekomu aradım. 275 liraya 20 GB internet için MEB tarifesi üzerinden anlaştık. Müşteri hizmetleri bana, kartınızı telefona takınca SOZ yazıp 5555 e göndereceksiniz. Sonra ONAY yazıp göndereceksiniz, sonra da MEB 20 GB yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazıp göndereceksiniz dedi. Perşembe günü kurye sim kartımı getirdi. (kuryeye 10 yıldız verdim değerlendirmede) kurye kartı teslim etti hemen ardından mesaj geldi 9 Nisan 2026 tarihinde saat 09.50 de hat taşıma işleminiz gerçekleşecektir diye. Bugün yeni hattımı telefona taktım hemen SOZ yazıp 5555 e mesaj gönderdim. Cevap olarak indirimli bir tarifeniz yok diye alttaki mesaj geldi. Mesajın yönlendirmesiyle 275 liralık paket satın aldım. Bu sefer gelen mesajla: Hattı telefona takmamla birlikte 275 liralık paketi kakaladıklarını fark ettim, birde iptal etmediğim sürece her ay yenileyeceklermiş. (Mesajın fotosu altta) Müşteri hizmetlerini arayıp ulaşmak; Temelin hastaneye bi kapıdan girip öbür kapıdan çıkması kadar çetrefilli. İki saatlik uğraştan sonra bayiye gittim. Bayidekiler iyi niyetli. Çalışanlara durumu anlattım. Beni müşteri hizmetleriyle konuşturun dedim. Sağ olsunlar bi şekilde ulaştırdılar beni. Durumu kendilerine anlattım. Her ay yenilenecek olan paketi iptal ettiler fakat para iadesi yok dediler. Kendilerine konuşmamızın kayıt altına alınıp alınmadığını sordum, ALINIYOR dediler. Evrimleşmemiş halime dönüp ne kadar küfür biliyorsam kendilerine sıraladım, beddua da ettim. Çalışanlara değil, bu sistemi kuranlara, bu kan emicilerin kan emen sistemi kurmalarına fırsat verenlere, bunları oraya atayıp siz vatandaşa itekleyin diyenlere verdim veriştirdim. Beni mahkemeye verin dedim, sırf kendimi anlatayım diye küfürlerimin hesabını sorsunlar istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 03:43 Paylaş Pazar 03:43 (düzenlendi) Mevzu sanırım hatta zaten tanımlı bir paketin gelmesi, telefonun sinyal alması ile bu paketin aktif olması ve ücret kesmesi. Bunun üzerine müşteri temsilcilerinin yanlış yönlendirmesi ile sizin bir daha hizmet satın alıp çift ödeme yapmanız, iptale rağmen de bu yanlışlık sonucu alınan hizmetin iade edilmemesi. Türkiye'nin bu operatör işine bir çözüm bulması lazım. Zaten hepsi özel neden hizaya getirmek bu kadar zor anlamak güç. Operatör deyince milletin ödü kopuyor hepsi o kadar çakallığa alışmış ki. Data sayaçları ile oynamaları da cabası. Bunu bizzat kendi gözümle KKTCell'de görmüştüm. 120 Kbps internet hızında 5 dakikada 3.5 GB Data indirmiştim nasıl olduysa o. Pazar 04:14 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 05:05 Paylaş Pazar 05:05 Bant kaydına güvenip hizmet satın almanak lazım. Sözleşmeyi görmek lazım Benzer durumda, bana şunları taahhüt ettiğiniz dendiğinde kuryeye attığınız imza delil gösterilerek bant kaydını dinlemiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Pazar 08:17 Paylaş Pazar 08:17 Turkcell’den Telekom’a 2 hat + Superonline’dan Telekom’a internet taşıdım. Taahhütüm bitiyor. Telekom’un kapısından bile geçmek istemiyorum. İllallah ettirdiler. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu Pazar 16:55 Yazar Paylaş Pazar 16:55 Çağrı Alaf yazdı: Mevzu sanırım hatta zaten tanımlı bir paketin gelmesi, telefonun sinyal alması ile bu paketin aktif olması ve ücret kesmesi. Bunun üzerine müşteri temsilcilerinin yanlış yönlendirmesi ile sizin bir daha hizmet satın alıp çift ödeme yapmanız, iptale rağmen de bu yanlışlık sonucu alınan hizmetin iade edilmemesi. Türkiye'nin bu operatör işine bir çözüm bulması lazım. Zaten hepsi özel neden hizaya getirmek bu kadar zor anlamak güç. Operatör deyince milletin ödü kopuyor hepsi o kadar çakallığa alışmış ki. Data sayaçları ile oynamaları da cabası. Bunu bizzat kendi gözümle KKTCell'de görmüştüm. 120 Kbps internet hızında 5 dakikada 3.5 GB Data indirmiştim nasıl olduysa o. tekrar geri geçmek için tarifelere bakıcam. Mehmet Ozyurek yazdı: Bant kaydına güvenip hizmet satın almanak lazım. Sözleşmeyi görmek lazım Benzer durumda, bana şunları taahhüt ettiğiniz dendiğinde kuryeye attığınız imza delil gösterilerek bant kaydını dinlemiyorlar. online tarifeler daha indirimli diye, bizde de var tabi... Mustafa Arıkan yazdı: Turkcell’den Telekom’a 2 hat + Superonline’dan Telekom’a internet taşıdım. Taahhütüm bitiyor. Telekom’un kapısından bile geçmek istemiyorum. İllallah ettirdiler. ben de tarifelere bakıyorum, geri geçicem. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 06:39 Paylaş Pazartesi 06:39 İlk telefonu aldığımda hattım o zamanki ismiyle aria idi.Sivasa giderken gebzeden sonra hattım çekmemeye başladı. O gün bugündür Türkcell kullanırım. Biraz tuzlu ama hem çekim gücü hemde kampanyadaki sabit fiyat politikası benim için çok yeterli bi sebep. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazartesi 08:38 Paylaş Pazartesi 08:38 Bu işleri bizzat bayiye gidip yapıyorum. Uzaktan hep sorun oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Dün saat 07:43 Paylaş Dün saat 07:43 bende geçen yıllarda kullanmıştım telekomu sıkıntı yaşamamıştım, son zamarlarda sıkıntılar arttı sanırım, 5 Gb si 180 tl diyor ama hizmet alımda sıkıntı olacak gibi. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Mehmet Dagdeviren yazdı: İlk telefonu aldığımda hattım o zamanki ismiyle aria idi.Sivasa giderken gebzeden sonra hattım çekmemeye başladı. O gün bugündür Türkcell kullanırım. Biraz tuzlu ama hem çekim gücü hemde kampanyadaki sabit fiyat politikası benim için çok yeterli bi sebep. Türkcell uygulamasından iki ay önce 350 liraya aynı tarifeyi teklif ettiler, ben de daha iki ay gibi zaman var sonra onaylarım diye düşündüm. Sonra 400 e çıktılar, hiç 350 ye inmediler. Ben de siz misiniz dedim ama pişmanım. Muhammet Ergün yazdı: bende geçen yıllarda kullanmıştım telekomu sıkıntı yaşamamıştım, son zamarlarda sıkıntılar arttı sanırım, 5 Gb si 180 tl diyor ama hizmet alımda sıkıntı olacak gibi. inan ki ben 5-10 GB anca kullanıyorum. İnsan alışkanlıklarının çocuğudur. Bizimkisi öyle biraz. 13 saat önce tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts