Çağlar Bayur Perşembe 20:33 Paylaş Perşembe 20:33 premiumsuz hayat geçmez yahu sağol 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:42 Paylaş Perşembe 20:42 Çağlar Bayur yazdı: premiumsuz hayat geçmez yahu sağol YouTube 24nbr Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 20:44 Paylaş Perşembe 20:44 İlkay Başaran yazdı: Nürbörgingin takma adı da yeşil cehennem olduğundan mütevellit. Yine bu bilgi kirliliği ile konuyu sabote etneyiniz. Gidiniz ve gergin makinanız ile oynaşınız ne bileyim aküsünü filan değiştiriniz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:46 Paylaş Perşembe 20:46 Mehmet Ozyurek yazdı: YouTube 24nbr taklitlerinden sakınınız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 03:17 Paylaş Dün saat 03:17 Servet Aydın yazdı: Yine bu bilgi kirliliği ile konuyu sabote etneyiniz. Gidiniz ve gergin makinanız ile oynaşınız ne bileyim aküsünü filan değiştiriniz 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Dün saat 06:15 Paylaş Dün saat 06:15 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu Muharrem Hocamın arabası mıydı? Yoksa farklı mıydı? Cenk hocam önce onu bulmuştum Isparta'da toplamak için ama çok harap durumdaydı vazgeçtim. Sonra bunu alıp bu şekilde yapmıştım. Ama hala o aklımdadır. Ben doğmadan almış peder bey onu. Ben ünv 3 de iken satmıştık. Çok anısı vardır. Yorum bağlantısı
Emir Kemal Korkmaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Yarış başlamış durum da yarına kadar kontak kapatmak yok. Yorum bağlantısı
Emir Kemal Korkmaz 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Yarış Ayhancan için erken bitti. 911 numaralı Porsche’de Kevin Estre arkadan kayma yaşayarak bariyerlere çarptı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts