Murat Sürmeli 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Güzel İnsan Taşıma Taşıtımızı sonunda teslim aldım. Tekrardan Togglanmış oldum. Yol yorgunluğu ve koşuşturmaca sebebiyle çok detaylı inceleme fırsatım olmadı. T10X'e göre yerdeki çukurları tümsekleri daha çok hissettiriyor, lastikler 235/40R19 ince yanak olduğu için bu bilinen bir problem. Çok rahatsız etmedi ama fırsatım olursa lastik yanaklarını 45 veya 50 yapabilirim. Üzerinde conti eco 6 var. Yakışı şuan çok iyi değil, alışmam lazım. Gidişi güzel. Yol tutuşu T10X'e göre güzel. Virajlara güzel giriyor. Park manevrası yaparken, yanaşırken, çıkarken vs bir hantallık var, ayarlarına bakmam lazım. %82 şarjla teslim ettiler Antalyadan. %62 ile Bucak'a ulaştım. PPF kaplama için şuan bütçe uygun olmadığından şimdilik bu şekilde devam edeceğim. Yüz tanıma oldukça hızlanmış. Bekleme modu kaldırılmış, kullanımı daha kolay olmuş aracın. Uzun menzil, 2 çeker, V2 ve opsiyon olarak siyah tavan kaplama hariç tüm opsiyonlar var, araç zaten siyah olduğundan o opsiyon yok Hayırlı olsunlarınızı beklerim 10 saat önce tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı uğurlu olsun bende urla ile bu renk arasında kalmıştım... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanilsin 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun bende urla ile bu renk arasında kalmıştım... Ben de Urla istemiştim ama kalmamıştı, değişelim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel akıllı bi cihaz 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun kardeşim. Güzel günlere vesile olsun. Maşallah bagaj superb kadar varmış. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlısı olsun. Tekerine taş değmesin. Şarjınız bol olsun. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Çok şık maşallah. Allah kaza bela ceza göstermesin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hayırlı olsun kazasız belasız maşallah Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat hocam, hiç belli bile etmediniz, ÇOK ÇOK SEVİNDİM, Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. Güzel günlerde kullanın, Mutluluğa sürün, Tekeri düz bassın İnşallah. NAZARLARDAN SAKLASIN rabbim Maşallah, Oltu rengi, çok yakışmış, teslimat süreci ne kadar sürdü. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gerçekten de Kara Şimşeğe benziyor. (Benim konuda Kula rengine oy vermiştiniz. Siz Oltu aldınız.) Ama rengi çok yakışıyor bu kasaya Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Nefis gozukuyor, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler versin. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. Güzel günlere vesile olsun. Maşallah bagaj superb kadar varmış. Uzunluk: Togg T10F (4830 mm) \ Skoda Superb (4861 mm) Dingil Mesafesi: Togg T10F (2890 mm) > Skoda Superb (2841 mm) Genişlik: Togg T10F (1881 mm) > Skoda Superb (1864 mm) yani 10F 3.1 cm uzun 4.9 cm dingil mesafesi Superb kısa 1.7 cm de Superb daha dar 10F bagaj 505 ltl Superb 645 ltl bu elektrik motoru akü falan gibi etkenler... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tekrardan hayırlı olsun abi. Bi kampa gitmemiz lazım bunla Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun en beğendiğim renk bu benim. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun inşallah. kazasız belasız Yorum bağlantısı
Recommended Posts