Cem Dilmen 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun Murat Bey. Bence 10F ye en yakışın renk siyah. Kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayirli olsun Bende bu siyahı acayip beğeniyorum,acayip havalı Moto moto gibi Olsun çok tombiş,olsun cok iri 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun. Hiç plaka takmasak yeri valla 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun, güzel günlerde sorunsuzca kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ayhan Asil yazdı: Gerçekten de Kara Şimşeğe benziyor. (Benim konuda Kula rengine oy vermiştiniz. Siz Oltu aldınız.) Ama rengi çok yakışıyor bu kasaya Oltu bakımı çok zor, bana göre değil aslında ama urla kalmamıştı, gemlik siparişimi de 4 gün sonra togg iptal ettirdi, üretemeyeceklermiş. Hazırlardan seçin, indirim yapacağız size dediler. Siyah ve beyaz vardı, siyah daha donanımlıydı, gaza gelip seçtim. Full opsiyonluyu 2.5a vermiş oldular. İnşallah pişman olmam. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullan, rengin bakımı zor ama değer. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Murat Hocam, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Murat Hocam, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Hocam ne zaman yarışıyoruz 2 yıl oldu buluşamadık 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Oltu bakımı çok zor, bana göre değil aslında ama urla kalmamıştı, gemlik siparişimi de 4 gün sonra togg iptal ettirdi, üretemeyeceklermiş. Hazırlardan seçin, indirim yapacağız size dediler. Siyah ve beyaz vardı, siyah daha donanımlıydı, gaza gelip seçtim. Full opsiyonluyu 2.5a vermiş oldular. İnşallah pişman olmam. Meridyan dahi var o zaman, Ayrıca bir güzellik olmuş Murat hocam, çok şanslısınız. Sipariş verme süreci ile kavuşma süreci ne kadar sürdü hocam. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Hocam ne zaman yarışıyoruz 2 yıl oldu buluşamadık Sen ısparta'ya geliyorsun ama uğramıyorsun sanki. Seni jüriye çağıracaktık günümüz denk gelmedi . Benim çocuklar sınavcı bu yıl, herşeyimiz onlara endeksli. Sen beni geçersin hocam, ama buluşup bir çay kahve içelim. Her zaman beklerim, ben de gelirim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ayhan Asil yazdı: Meridyan dahi var o zaman, Ayrıca bir güzellik olmuş Murat hocam, çok şanslısınız. Sipariş verme süreci ile kavuşma süreci ne kadar sürdü hocam. Siyah rengi ben de çok seviyorum ama Ankarada olsam sorun etmezdim, Bucak sıcak sayılabilecek bir yer. İyi ki Seyhanda Antalyada vs değilim yine de. Paketler dolu hocam, normalde 3.2 ye gelmesi gereken araç 2.5a gelmiş oldu, yani 2 opsiyonu hediye etmiş oldular. Otomatik park da var. Benim eski T10X ile aynı donanım olmuş oldu. 24 Nisanda ilk siparişimdi, 28 Nisanda iptal ettiler, hemen hazırlardan seçmem söylendi. Kula seçtim, sipariş geçene kadar başkası aldı O aceleyle Oltuyu geçtim o gece. Hazır araçlar tükendi o gece, doluları bitti en azından. 29unda aracı sattım, krediyi hallettim. 30unda fatura kesildi. 2 Mayısta Tescil bitti, bu arada emmi kasko ile işleri de hallettim. 8 Mayısta fabrikadan çıktı. 11 Mayısta Antalyaya vardı. 13 Mayısta teslim aldım hocam. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sen ısparta'ya geliyorsun ama uğramıyorsun sanki. Seni jüriye çağıracaktık günümüz denk gelmedi . Benim çocuklar sınavcı bu yıl, herşeyimiz onlara endeksli. Sen beni geçersin hocam, ama buluşup bir çay kahve içelim. Her zaman beklerim, ben de gelirim. Hocam Ispartaya uğramak nasip olmadı, 1 kere cenazeye geldim, vakit yoktu, 1 kere de hanımın transkriptini alıp iş başvurusuna yetiştirmek için koşuşturduk, gerçi nasip değilmiş o da olmadı ya, neyse Beklerim hocam, gelebilirsem arayacağım zaten 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce @Murat Sürmelivegan deri ne abi tarçın kabuğundan mı yapılıyor 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Hocam Ispartaya uğramak nasip olmadı, 1 kere cenazeye geldim, vakit yoktu, 1 kere de hanımın transkriptini alıp iş başvurusuna yetiştirmek için koşuşturduk, gerçi nasip değilmiş o da olmadı ya, neyse Beklerim hocam, gelebilirsem arayacağım zaten Bucak 45 dakika yer, İstanbul'un bir semtinden diğerine gitmekten kolay. Her zaman beklerim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: 45 dakika yer, İstanbul'un bir semtinden anca yan semte gidilebilir 45 dak da 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: anca yan semte gidilebilir 45 dak da Ben de onu diyorum Çağlar Abi. Yorum bağlantısı
İsa Acar 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Bagaj en sevdiğimden Güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Arabanın arkasını çok beğendim. Düz gelen stoplarla tombalak tamponlar çok iyi uyuyorlar. Siyah ayrı yakışmış. Yanak çapı artarsa şehir içine daha uygun olabilir. XL yanak almayı unutmayalım Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts