Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Neden bilmiyorum ama çok lastik yaran var. Dikkatli ol abi. Keyifli araç, uzun yolu da güzel maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Superb kadar geniş bagajı ama bataryadan dolayı derinliği daha az. Yine de kullanışlı, ben beğendim bagajını. Bugün Burdura git gel yaptım bucaktan, 25.5 ortalama ile gittim 13 ortalama ile döndüm aynı hızlarda. Lastikler çok güven vermedi bana. 0-100 denemesi yaparken çok saldı. Yerler hafif ıslaktı gerçi. Kuru hava denk gelirse yine deneyeceğim. Adaptif cc güzel çalışıyor, ama müdahale edince korkutuyor Sağ şeritteki şeridinde kalamayınca geçecek yer olmasına rağmen frenledi, 110dan 80lere düşürdü. Biraz fazla temkinli gibi ama belki de olması gereken odur, bilemedim. Lastiklere güvensem daha zorlardım ama sportagela 70-80 ile girdiğim virajlara 90la girdiğimde 100ü zorlarmış gibi hissettim. Şimdilik temkinli kullanmakta fayda var yine de Lastiklerle ilgili forumlarda çok şikayet okudum. Yanak genişleten çok kişi vardı. Marka değiştiren de tabi... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Superb kadar geniş bagajı ama bataryadan dolayı derinliği daha az. Yine de kullanışlı, ben beğendim bagajını. Bugün Burdura git gel yaptım bucaktan, 25.5 ortalama ile gittim 13 ortalama ile döndüm aynı hızlarda. Lastikler çok güven vermedi bana. 0-100 denemesi yaparken çok saldı. Yerler hafif ıslaktı gerçi. Kuru hava denk gelirse yine deneyeceğim. Adaptif cc güzel çalışıyor, ama müdahale edince korkutuyor Sağ şeritteki şeridinde kalamayınca geçecek yer olmasına rağmen frenledi, 110dan 80lere düşürdü. Biraz fazla temkinli gibi ama belki de olması gereken odur, bilemedim. Lastiklere güvensem daha zorlardım ama sportagela 70-80 ile girdiğim virajlara 90la girdiğimde 100ü zorlarmış gibi hissettim. Şimdilik temkinli kullanmakta fayda var yine de Ben 235 50 19 taktim alır almaz eğer değiştirecekseniz 245 45 19 olmasını da bi düşünün biraz daha geniş taban daha da güven verir gibi Hankook ta bi lastik vardı İON diye ona da bi bakın derim. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Ben 235 50 19 taktim alır almaz eğer değiştirecekseniz 245 45 19 olmasını da bi düşünün biraz daha geniş taban daha da güven verir gibi Hankook ta bi lastik vardı İON diye ona da bi bakın derim. Lastik ölçüsü değişimine sigorta firmaları ne diyor emmi, kaskoda sorun çıkarırlar mı @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Murat Sürmeli yazdı: Lastik ölçüsü değişimine sigorta firmaları ne diyor emmi, kaskoda sorun çıkarırlar mı @Mehmet Ozyurek Şu ana kadar sorun yaşayan olmadı bende. Etikette yazmayan ölçü kullanırsan sorun yaşama ihtimalin var. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts