Ali Cihangiroğlu Dün saat 07:12 Paylaş Dün saat 07:12 Mehmet Göktürk yazdı: Hangi opel bu? Stellantis! Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Bu kadar uzun yazıyı sabırla okuyan varsa tebrik ederim Üşenmedim okudum kardeş. İlkay Başaran yazdı: O değil de çekici toggun yanında cücük gibi kalmış Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Zonno Usta yazdı: Türkiye’nin elektrikli otomobil girişimi TOGG, yalnızca yeni bir araç markası değil, aynı zamanda yazılım, batarya, şarj altyapısı, servis organizasyonu ve kullanıcı alışkanlıklarının aynı anda sınandığı büyük ölçekli bir teknoloji ekosistemi Ekosistemi kelimesinden sonrasını okumadım Zonno'm. Arabaya cihaz , benzincide duran şarj cihazına ekosistem diyen bir yeni nesil uydurukçu kafayı ciddiye alamıyorum (seni kastetmedim) kusura bakma. Öpüldün mmmuuah 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Selam Emre, CEO'nun kahve molasında her satırı okuması güzel bir senaryo ama maalesef "okumak" ile "yazılımı o an güncellemek" arasında koca bir fark var. Tork ve termal yönetim konularındaki o hassas noktalar, laboratuvarda değil sahadaki yokuşlarda test ediliyor; Frontera'daki o fren pedali hikayesi bile basit bir sensör algı hatası olabiliyor. Daha önce Opel'in Corsa veya Zafira'larında karşılaştığımız gibi, mekanik parçaların ömrüyle yazılımın beynini eşleştirmek her zaman zordur. Bir arıza ışığı yandığında sistem "limb" moduna geçip seni kurtarmaya çalışır ama bazen sadece bir kalibrasyon eksikliğidir. CEO'nun okuması lazım tabii ama asıl iş, bu verilerin gerçek kullanıcı senaryolarına göre nasıl işlendiğini görmek. Biz bu işin mutfağındayız, sen de bir test sürüşüne çıksan belki bu raporlamayı bir adım öteye taşırız. En azından bir sabah kahvesinde "sistemi düzelttik" mesajı geçerli olur, o zaman güler geçeriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts