Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 32. km’de kahve zamanı geldi. Kafein şeker zincirlerinin parçalanmasında yardımcı olur bu yüzden bisikletçiler kahve aldım Caddebostan’dayım şimdi kadıköy’e doğru devam. Unutmadan İstanbullu olmak bir ayrıcalıktır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Karşıya geçersen hava kararmadan geri dön de surların dibine gömmesinler. Ali Darbaz yazdı: Unutmadan İstanbullu olmak bir ayrıcalıktır. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Arkadaşlar spor zararlıdır. Vücudu zorlayan herşey zararlıdır. Bakın Servet abiye her gün doğum günü kutluyor. Relax bir hayat ömrü uzatır.😀😀😀 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce 51 km oldu. Caddebostanda eşimin ne kadar şanslı bir kadın olduğunu göstermek için gereken şovu yapıyorum. Benim üstüm performansını gören bayanlar nice body haşin erkek diyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 36 dakika önce Yazar Paylaş 36 dakika önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ali bizle daşak geçiyor 😁 Su kuyruğunda bekliyoz 5 litre su içtim. Hiç çişimde gelmedi. 35 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce 50 km mi? Hiç yorulmadan o kmleri gittiğine göre bacakların bisikleti duymuyor bile çok yavaş gidiyorsun. Yüke girmiyor bacaklar. Böyle 50 km yapacağına 1-2 km maks hızda bacakları laktik asit şokuna soksan daha faydalı olur. Ben bisiklette 5 km yol yapınca ilk 100 metre zor yürüyorum. O derece zorlarım ama 40 yaşından sonra başlamadım 20 yaşından beri biniyorum. Yaşım 46. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 50 km mi? Hiç yorulmadan o kmleri gittiğine göre bacakların bisikleti duymuyor bile çok yavaş gidiyorsun. Yüke girmiyor bacaklar. Böyle 50 km yapacağına 1-2 km maks hızda bacakları laktik asit şokuna soksan daha faydalı olur. Ben bisiklette 5 km yol yapınca ilk 100 metre zor yürüyorum. O derece zorlarım ama 40 yaşından sonra başlamadım 20 yaşından beri biniyorum. Yaşım 46. Strava sizle paylaşırım, telefonumun şarjı bittiği için arabaya doğru 18 kilometre pedalayacağım. Sürüşteki ana temam 80 kadansı tutturmak. Yorulduğumda vites düşürüyorum dinlendiğimde vites artırıyorum. CVT şanzıman gibi hep 80' kadans ile gidiyorum vitese göre hızım artıyor 22 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts