Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce 32. km’de kahve zamanı geldi. Kafein şeker zincirlerinin parçalanmasında yardımcı olur bu yüzden bisikletçiler kahve aldım Caddebostan’dayım şimdi kadıköy’e doğru devam. Unutmadan İstanbullu olmak bir ayrıcalıktır. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Karşıya geçersen hava kararmadan geri dön de surların dibine gömmesinler. Ali Darbaz yazdı: Unutmadan İstanbullu olmak bir ayrıcalıktır. 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Arkadaşlar spor zararlıdır. Vücudu zorlayan herşey zararlıdır. Bakın Servet abiye her gün doğum günü kutluyor. Relax bir hayat ömrü uzatır.😀😀😀 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce 51 km oldu. Caddebostanda eşimin ne kadar şanslı bir kadın olduğunu göstermek için gereken şovu yapıyorum. Benim üstüm performansını gören bayanlar nice body haşin erkek diyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ali bizle daşak geçiyor 😁 Su kuyruğunda bekliyoz 5 litre su içtim. Hiç çişimde gelmedi. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 50 km mi? Hiç yorulmadan o kmleri gittiğine göre bacakların bisikleti duymuyor bile çok yavaş gidiyorsun. Yüke girmiyor bacaklar. Böyle 50 km yapacağına 1-2 km maks hızda bacakları laktik asit şokuna soksan daha faydalı olur. Ben bisiklette 5 km yol yapınca ilk 100 metre zor yürüyorum. O derece zorlarım ama 40 yaşından sonra başlamadım 20 yaşından beri biniyorum. Yaşım 46. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 50 km mi? Hiç yorulmadan o kmleri gittiğine göre bacakların bisikleti duymuyor bile çok yavaş gidiyorsun. Yüke girmiyor bacaklar. Böyle 50 km yapacağına 1-2 km maks hızda bacakları laktik asit şokuna soksan daha faydalı olur. Ben bisiklette 5 km yol yapınca ilk 100 metre zor yürüyorum. O derece zorlarım ama 40 yaşından sonra başlamadım 20 yaşından beri biniyorum. Yaşım 46. Strava sizle paylaşırım, telefonumun şarjı bittiği için arabaya doğru 18 kilometre pedalayacağım. Sürüşteki ana temam 80 kadansı tutturmak. Yorulduğumda vites düşürüyorum dinlendiğimde vites artırıyorum. CVT şanzıman gibi hep 80' kadans ile gidiyorum vitese göre hızım artıyor 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce @Çağlar Bayur abi 150 km oldu bisiklete. Hala lastik patlamadı. Turun 60 ncı kmsi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bende bisiklet ile ne çok yere gidilmiş diyordum hep arabanın arkasında gezip inmiş ... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) 70 km'lik parkur bitti. son km ler öldüm öldüm dirildim. çimlere yığıldım bir süre kalkamadım. Demekki buraya kadarmış. https://strava.app.link/5QnXHb5Ob3b Aha buda stravası. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce Metin Mankal yazdı: Bu gün Ekşi de rastladım.. Artık o gruba bende dahilim. Yalnız bugün bir grup gördüm, ortalama 24 km hızla sürüyorlardı. Altlarında comuter bikelar vardı. Katlanır bisikletde son vitesinde uzun süre sürüş yapamıyorum. kardiyovasküler performansım artsa sanırım bende cummuter bike a geçerim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Geçtiğimiz aylarda periyodik kontrolümde aynı korkuyu ben de yaşadım. Panikle hem hareketi fulleyip hem de yağ ve karbonhidratı neredeyse tamamen kesmiştim🤦🏻♂️ sonra avurtlarım çökünce çüş dedim kendime. Bir tahlil daha verdim her şey düzelmişti ama bu kez yemeyi düzelttim harekete devam ediyorum. Kilomu toparlamaya başladım. Bu 40 yaş hakikaten acayip bir şey.. Hareketsizlik en büyük hata. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 dakika önce Yazar Paylaş 19 dakika önce Az önce tartıldım. Bu sabah 84 kilo idim . 70 km yol sonrası 85 kilo olduğumu ölçtüm. Şimdi erkenden yatıp restorasyon sürecimi hızlandıracağım. olay şöyle işliyor imiş. Aşırı eforlu spor yapınca kaslarda oluşan hasarı onarılması için bir süre geçmeli. Fakat onarılırken daha dayanıklı olarak inşa ediliyorlar. İlk seferimde 52 km yol yaptım 6 gün restorasyon yaşadım. bugün ise 50 km yolu bir çırpıda yaptım. Fakat 70 km yol yaparken son 20 beni feci zorladı. bakalı bu restarasyon süreci bittiğinde kaslar ve kalp nasıl bir gelişim göstermiş olcak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts