Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: 8 ay sonra ben.. Eğilemezsin benden demesi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 8 ay sonra ben.. Ali gerçekleri söyleyeyim. Bir spor geçmişin yoksa öyle 8-10 ay 1 yılda falan pek bir şey değişmez. Şimdi başladın atletik bir insan olman 50 yaşını bulur. Ama ne zaman başlarsan başla her zaman iyidir. Ağırlık kaldırmayı unutma. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce spor mipor hikaye. işin özünde az yemek az uyumak, aklen ve fiziken hareket halinde olmak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 8 ay sonra ben.. 5 yıl prof pedal çevirdim öyle bacak kasım olmadı. Emin ol sende de olamayacak. Olması için her gün sırt üstü yatıp 100kg kaldırman lazım ki belki 2 sene sonra olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: 5 yıl prof pedal çevirdim öyle bacak kasım olmadı. Emin ol sende de olamayacak. Olması için her gün sırt üstü yatıp 100kg kaldırman lazım ki belki 2 sene sonra olur Biliyorum abi ben sadece espri yapıyorum. Bir oturuşta 100 kilometre pedal çevirsem yeter bana Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce günde 50 km lik pedal çevirebildiğin vites ve eğimde gidip sonrasında yorgunluktan uyumadığına göre kasların ilk 2 3 ay iyi ödem yapıp bulk olacak ve sonra hacim kaybedeceksin. Bacakların gelişecek kadar yüke girmiyor. O yüke girsen 50 km yi bırak 5 km de nereden soluyacağını şaşırırsın. Fakat şekil alır dizden üstün o net ama hacim bekleme. Ben aynı şeyi savunuyorum günde 50 km bisiklet kullanımı sana faydadan çok zarar getirir uzun vadede. Uygun ekipmanın yoksa hele o 4 5 saatlik seleye oturma olayı bacak arandaki kan damarlarına ve malum organın köküne de zarar verecek. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Servet Aydın yazdı: Bakın beyler, sorum ciddi. Herhangi bir cinsellik veya sapkınlık çağrışımı yok; Düzenli sex yaşamı fiziksel aktiviteler içinde sağlık bakımından en iyisi değil mi? Veya öyle olduğu söyleniyor. Nedir işin gerçeği? Sadece erkek için değil Hintli veya Tao'cu felsefe belki Yüzmeyi bilen, seven, hijyen takıntısı olmayan, ve tabi imkanı olan bence düzenli olarak, birkaç değişik stilde yüzsün. Denilene göre vücudun tüm kasları çalışıyormuş ve kas gelişimi de öyle bulk falan değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts