Gökhan DOĞAN 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Merhabalar herkese , Hyundai serüvenimiz devam ediyor 3 milenyum 1 admire 1 Era sonrası yeni Korelimiz 2012 model Accent blue 1.6 dizel 128 HP otomatik (tork konvektörlü) 190 binde evveliyatini bildiğimiz araç. Era dizel otomatik sonrası blue nun otomatiği çok daha güncel geldi en büyük fark bu diyebilirim. Gecikme kararsizlik yok gibi birşey. Aldığımız andan itibaren şanzıman yağı filtresi motor yağ filtre balatalar ön düzen ve sonrasında detay temizlik. Tek eksik sağdan soldan kablo vs çekmeden araçtan güzel ses almak orjinal üniteyle. Bu konuda öneriniz ne olur teşekkür ederim. 22 saat önce tarihinde Gökhan DOĞAN tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun, kazasız, belasız, cezasız,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayirli olsun Garip Konforlu bi arac,şirkette varsi 300 küsür bin km de idi ama jilet gibiydi. Sizinki de temiz maşallah 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun Korelinin önceki sahibi bayağı kirli kullanmış içini ... 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Seri bir araç. ne zaman kullansam , ae101 Corolla gelir aklıma. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hızlı bir araç.. Ancak dikkatimi çeken bir olumsuzluk yazayım da bozuk zannetmeyin : Motor rolantiye düşünce klimayı kapatıyor. Örnek yazın klima açık, ışıklarda durdun, klimayı kapatıyor. Ben ikame araç olarak gelende bu gözlemmiştim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Hızlı bir araç.. Ancak dikkatimi çeken bir olumsuzluk yazayım da bozuk zannetmeyin : Motor rolantiye düşünce klimayı kapatıyor. Örnek yazın klima açık, ışıklarda durdun, klimayı kapatıyor. Ben ikame araç olarak gelende bu gözlemmiştim. Bu arıza olmasın abi. Herhangi bir arıza sebebiyle kompresörü kapatabilir. Mesela benim Passatta klima fanı arıza yaptığında rölantide yeterince soğuyamıyor ve gaz basıncı yükseldiği için kompresörü kapatıyordu. 1 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Mesela benim Passatta klima fanı arıza yaptığında rölantide yeterince soğuyamıyor ve gaz basıncı yükseldiği için kompresörü kapatıyordu. Her rolantiye inişte yapıyordu Mustafa. Yani motor ısınmasını falan beklemiyordu. Belki de arızalıydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts