Mustafa Resül Kara 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Merhabalar telefon tutucu alayım diyorum ama kimi ızgaraya kimi cama kimi konsola takılıyor. Hangisini alayım bilemedim. Genelde navigasyon için takılı dursun diyorum o yüzden kullanışlı bir tutucu arıyorum. Sizce hangisi ve neden? Memnun kaldığınız ürün varsa eğer Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bende bugün aldım. Rakam gözüme uygun geldi. Puanı da idare edecek seviyede görünce aldım Link; Telefon tutucu Salı çarşamba gelecektir. gelince resmini yüklerim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hava mazgalında sıkıştırma ayarlı mıknatıslı olanlar çok kullanışlı. Ama bulamıyorum. Sert sıkıştırma yapınca milim oynamıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Şu iki ürün arasında kaldım bende. Birisi havalandırma ızgarası diğeri de cama torpidoya yapışan cinsten. https://www.hepsiburada.com/baseus-vc2-flex-manyetit-vakumlu-arac-telefon-tutucu-pm-HBC0000CX6UM2 https://www.hepsiburada.com/baseus-stable-gravitational-arac-ici-telefon-tutucu-pm-HBC000036S13T Gönlüm klima ızgarasına takılandan geçiyor ama kırar mı gevşer mi sorun olur mu bilmiyorum, diğeri de gevşer düşer iyi yapışmaz vs durumları var 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: https://www.hepsiburada.com/baseus-stable-gravitational-arac-ici-telefon-tutucu-pm-HBC000036S13T Bu ürünü yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum . Mediamark tan almıştım. Memnunum. Tek sorun trim sesi yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ızgaraya sıkıştırmalı Te-dos markaymış sanırım telefoncudan almıştım, hem milim oynamıyor hemde mıkantısı çok iyi en sevdiğim tutucu bu oldu onlarca kullandığımın arasından 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Mankal yazdı: Bu ürünü yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum . Mediamark tan almıştım. Memnunum. Tek sorun trim sesi yapıyor. Gönlüm bundan yana işin gerçeği, ızgarayı kırar mı diye düşünüyorum o yüzden diğer modellere bakayım diyorum ama bu daha güzel geliyor. Yazın klima açık olur telefonu da soğutur hem Talha Bilgi yazdı: ızgaraya sıkıştırmalı Te-dos markaymış sanırım telefoncudan almıştım, hem milim oynamıyor hemde mıkantısı çok iyi en sevdiğim tutucu bu oldu onlarca kullandığımın arasından Bende bu tarz istiyorum ama telefonumda magsafe yok o yüzden fiziksel şekilde tutsun telefonumu 😊 sizde trim sesi ya da klima ızgarasında kırılma vs yaptı mı Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce mıknatıslılara bir türlü güvenemedim her ne olursa olsun olası sert bir sarsıntıda hep düşme ihtimali beni geriyor ŞU ÜRÜNDEN almıştım ama stokta kalmamış. Fotolarına bakarsanız ızgaraya geçirilen yerin alt kısmında destek ayakları mevcut. bu sayede sadece mazgala yük vermiş olmuyor. ortasındaki kare yere telefonu bastırınca yan kollar yaylı mekanizması sayesinde sımsıkı tutuyor. açmak için ise alttaki kolları sıktığınız zaman üst kollar açılıyor. biraz mekanik ama kesinlikle güven veriyor. o alt destek ayakları olmasına dikkat edin ki tüm yük mazgala binip kırmasın.. mesela benim araçta kırık ve yarısı olmayan mazgala montajlamama rağmen o alt destekleri sayesinde hiç sorun yaşamıyorum. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Gönlüm bundan yana işin gerçeği, ızgarayı kırar mı diye düşünüyorum o yüzden diğer modellere bakayım diyorum ama bu daha güzel geliyor. Yazın klima açık olur telefonu da soğutur hem Bende bu tarz istiyorum ama telefonumda magsafe yok o yüzden fiziksel şekilde tutsun telefonumu 😊 sizde trim sesi ya da klima ızgarasında kırılma vs yaptı mı Yok yapmadı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Eray Aksoylu yazdı: mıknatıslılara bir türlü güvenemedim her ne olursa olsun olası sert bir sarsıntıda hep düşme ihtimali beni geriyor ŞU ÜRÜNDEN almıştım ama stokta kalmamış. Fotolarına bakarsanız ızgaraya geçirilen yerin alt kısmında destek ayakları mevcut. bu sayede sadece mazgala yük vermiş olmuyor. ortasındaki kare yere telefonu bastırınca yan kollar yaylı mekanizması sayesinde sımsıkı tutuyor. açmak için ise alttaki kolları sıktığınız zaman üst kollar açılıyor. biraz mekanik ama kesinlikle güven veriyor. o alt destek ayakları olmasına dikkat edin ki tüm yük mazgala binip kırmasın.. mesela benim araçta kırık ve yarısı olmayan mazgala montajlamama rağmen o alt destekleri sayesinde hiç sorun yaşamıyorum. Aynen dediğiniz gibi altta destek ayakları olması mantıklı olmuş. Mekanik olması psikolojik olarak daha iyi geliyor bana 😊 mıknatıslı olsa telefonuma uyumlu değil, uysun diye ayrıca mıknatıs almak gerekiyor sanırım ona da gerek yok Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Görüşü engelleyenlere polis ceza yazabilir. Bunu da dikkate alın. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Mustafa Resül Kara yazdı: Aynen dediğiniz gibi altta destek ayakları olması mantıklı olmuş. Mekanik olması psikolojik olarak daha iyi geliyor bana 😊 mıknatıslı olsa telefonuma uyumlu değil, uysun diye ayrıca mıknatıs almak gerekiyor sanırım ona da gerek yok Benim aldığım yukarda fotoğraflı ürünün içinden mıknatıslı telefonlar için manyetik yuvarlak bant çıkmıştı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts