Metin Akbal 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Enistem ehliyeti yeni aldı. Arabadan pek anlamaz. 400 bin civarı çok beklentiye girmeyeceğimiz 2000 modelden eski olmayan mümkün olan en yeni modelli, uzun yola gelen, konfor çok olmasa da yormasın diyebileceğimiz az yakan kaçmasa da olur şeklinde bir araç arıyorduk. Ara tara armudun sapı üzümün çöpü derken bizi üzmeyecek masraf ihtimali en az olan basit sade bir araba ararken bulduk bu arabayı. Açıkçası önemli olan motor kasa vs kondisyonu, mümkünse en az el değiştirmiş geçmişi belli olan bir araç olması kafi idi. 2005 model Seat Cordoba 1.4 75 HP LPG li. İlk sahibinden sonra aracı galeri harici 2. sahibiyiz. 169 bin km. Muayene kayıtları doğruluyor. Hasar kaydı yok. Sağ arka çamurluk boyalı, bundan dolayı bagajda da ayar işlemi olmuş, kaput ucuna sprey boya atmışlar mikron çok az, sağ ön çamurluğa da ayar işlemi yapılmış. On arka tampon temiz boyanmış. Kliması ABS 2 hava yastığı var. 2 sustalı 1 normal eski tip anahtar mevcut. Multimedya var ama android mi wince mi bilmiyorum. Lastikler yeni. LPG tankı yeni sayılır. Camlar kollu İlk sahibinden sonra aracı galeriden aldık. Plakadan ararken 1 ay önce arabanın letgo ve arabam.cok ilanlarını da gördüm. Ekspertize arabayı yönlendirdim 21 yaşında ki araba mantığında bakmaya çalıştım ve onlara da sordum genel değerlendirme istedim. Motor suyu tertemiz, yağ terlemeleri kaçakları mevcut, kondisyon çok iyi iç kozmetik düzgün koltuklar falan iyi durumda kapı döşemeleri sarkmış, ön sağ far tamirli, kapılarda gamzeler var ama dolu göçüğü yok sağ ön kapı kilitlenmiyor arka stopların dış camları yok muayeneye de 2 ay var vs. Kasa durumu güzel güneş yanığı yok yürür ön arka duzen yürüyen hersey çok iyi. Bakimlari aksatılmazsa bir bu kadar daha gider dedi. Arıza ışığı yanmıyor. Acil ihtiyaçları ise radyatorde kaçaklar varmış kontrollü sürüş tavsiyesi verildi, arka kampanalar bakım istiyor, birde rot başı sağlam ama muayene durumuna göre değiştirin dendi. Kasa olarak hala güncelliğini koruyor diye düşünüyorum. Haneye hayırlı olsun. Hayırla binmek nasip olsun. Emmiye destekleri için teşekkürler. Kısa süreli bir kalp krizi yaşadık sonra tatlıya bağladık 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Bu paraya alınabilecek en güzel araçlardan bence. Bütçe kısıtlı olunca yaş ve km kriteri daha da önem taşıyor. Hayırlı olsun 😊 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Hayırlı olsun.Sağlıklı günlerde binsinler. Kalp krizinin sebebi ne? Kasko fiyatı mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Metin Akbal yazdı: Haneye hayırlı olsun. Hayırla binmek nasip olsun. Emmiye destekleri için teşekkürler. Hayırla, kazasız belasız binsinler kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts