Muhammed Eren ŞAKAR 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba, Aracımın (2025 clio mineral gri) ilk bakımını yaptırdım, bakım sonrası yıkanmaması konusunda (fırça ile yıkandığı için) özellikle uyarıda bulundum. Bu uyarım da not olarak servis raporuna eklendi. Sonrasında teslim almaya gittiğimde araç fırçasız yıkandığı belirtilerek tarafıma teslim edildi. Eve geçtiğimde günışığında aracın her noktasında çok net kılcal çizikler kısacası fırça izleri olduğunu gördüm. Bunu yetkili servisle bugün görüştüm, kameradan bakınca fırça vurulduğunu kabul ettiler ve pasta cila ile çözebileceklerini belirttiler. Ben de bunu kabul ederek çok da uzatmak istemedim. Asıl sorum aracımın kaputunda ve ön tamponunda belli taş izleri var. Bu taş izleri pasta cila sırasında ne gibi sorunlar yaratabilir? Konu hakkında bilgili kişiler yardımcı olabilir mi? Ek olarak dikkat edilmesi gereken başka konular varsa paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce taş izleri dhaa belirgin olur sonrasında bir rotüş ister, zaten rötüş yapılmalı taş gelen yere yoksa oradan vernik atmaya başlar Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bey, rötuşu pasta cila sonrasında planlayacağım. Başka hassas olunması gereken bir konu var mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce geri kalanı pasta cilacının becerisi. kaput kenarında beyaz toz vs. kalabilir yıkayınca geçer Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bey, cevaplarınız için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce kalifiye pasta cilacı halleder içiniz rahat olsun Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Yetkili servisin pasta cilacısı yapacak, umarım iyi sonuçlanır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts