Metin Uzunoğlu 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce (düzenlendi) Arkadaşlar yeni evime taşındım mevcut tv 43" lg led 13 yıldır ihtiyacımızı karşıladı. Tv ye baktığımız kenar 440 cm, göz hizası 400 cm. Duvar 400 cm genişlik 313 cm yükseklikte. Mevcut halini ekliyorum. 85" mevcuda göre 4 kat büyük. 80bin bandında tv marka ve model önerilerinizi bekliyorum. Tütksat veya platformlardan yayın izleyeceğiz. Oyun konsolumuz yok düşünmüyoruzda. 50 dakika önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Hayırlı olsun ağız tadı ile oturmak nasip olsun. TV için , iffalcon 85" incelemeni öneririm 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun ağız tadı ile oturmak nasip olsun. TV için , iffalcon 85" incelemeni öneririm Teşekkür ederim, amin hepimiz ağız tadı ile yaşarız inşallah. Net üzerinden inceledim benzer mini ledlerden çok uygun ama servis vs garanti işi düşündürüyor. Xiaomi tv hepsinden uygun ama robot süpürgeden ağzım yandı garanti bitince pili bitti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts