Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Arkadaşlar yeni evime taşındım mevcut tv 43" lg led 13 yıldır ihtiyacımızı karşıladı. Tv ye baktığımız kenar 440 cm, göz hizası 400 cm. Duvar 400 cm genişlik 313 cm yükseklikte. Mevcut halini ekliyorum. 85" mevcuda göre 4 kat büyük. 80bin bandında tv marka ve model önerilerinizi bekliyorum. Tütksat veya platformlardan yayın izleyeceğiz. Oyun konsolumuz yok düşünmüyoruzda. 2 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun ağız tadı ile oturmak nasip olsun. TV için , iffalcon 85" incelemeni öneririm 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun ağız tadı ile oturmak nasip olsun. TV için , iffalcon 85" incelemeni öneririm Teşekkür ederim, amin hepimiz ağız tadı ile yaşarız inşallah. Net üzerinden inceledim benzer mini ledlerden çok uygun ama servis vs garanti işi düşündürüyor. Xiaomi tv hepsinden uygun ama robot süpürgeden ağzım yandı garanti bitince pili bitti. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şömine gerçek mi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hocam tv duvarına bi saten alçı iyi olur hayırlı olsun. Oled o fiyatlara olmaz. Led panelde ucuz ve performans olarak tcl ön planda 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hocam tv duvarına bi saten alçı iyi olur hayırlı olsun. Oled o fiyatlara olmaz. Led panelde ucuz ve performans olarak tcl ön planda Teşekkür ederim, mevcut ustalar ile ancak bu kadar oldu. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Abi ben tvden falan anlamam da hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Aynı tv var benim evde. 12 yıldır kullanıyoruz.. Duvarın yarısını kaplıyor. Söyleyeceklerim bu kadar. Güle güle oturun .. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: gürül gürül bayılırım şömineye Yakından sıkıntı uzaktan güzel. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts