Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Merhaba. Yeni dacia Sandero Eco g ile gelen yeni nesil lpg motor çok ilginç bir örnek. Lpg sistemi fabrikasyon, kendi kendine hararet yükselince ve enejektörleri temizlemek için lpg yakıttan benzinli yakıta geçiyor. Daha ilnginçi ise Benzinde 113 beygir ve Lpg de ise 120 beygir güç sunması. Motor LPG için doğmuşda sonradan benzine terfi etmiş gibi. Motor kendini korumak için ara ara benzine geçmesini felan geçtim, 1,2 litre motorun EDC şanzımanı ıslak kavrama . Vag dsg motorlarındaki gibi kuru kavrama değil. Bu motoru ve aracı çok beğendim. Hatta bu modelden sonra yeni çıkıcak herhangi bir elektrikli arabanın yada Yeni Egeanın şansının çok zor olacağını düşünüyorum. Umarım bu rekabet hepimize yeni teknolojilerin ulaşılabilir bir fiyata erişilebilir kılmasını sağlar. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Araç avrupanın ve türkiyenin en çok satan b crossover aracı 2. Makyaj ile daha da alınır hale geldi makyajda yalıtım bile iyileştirilmiş alınır tepe tepe kullanılır Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Menzile takıldım ben 1400 felan demiş de çift depo menzilli mi kaçar litreden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Menzile takıldım ben 1400 felan demiş de çift depo menzilli mi kaçar litreden benzin + lpg bitene kadar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaç litre ile Depolar Total de kaç 1400 lük işte. ecnebide istasyonlar bizdeki gibi kayırma topil ile açılamıyor, sayıları az ara mesafeler çok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Depo kapasiteleri neler? Ben onu görüp yorum yapmak istiyorum Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Depo kapasiteleri neler? Ben onu görüp yorum yapmak istiyorum Bu videodaki bilgilere göre her bir tank 50 litre kapasiteli. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 7 litre ortalama tüketim diyebiliriz yani? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: 7 litre ortalama tüketim diyebiliriz yani? Lpg ile ort. tüketim 7.2, benzin ile 5.7 mi ne diyo işte.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Depo kapasiteleri neler? Ben onu görüp yorum yapmak istiyorum 50 litre benzin 60 litre lpg tankı var ama ancak 50 litre alıyormuş. Mustafa Tüfekçi yazdı: 7 litre ortalama tüketim diyebiliriz yani? Şehir dışı 7 litre şehir içi 7.2 litre verisi var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts