Sinan Akgöl 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Gayyipten soyledigimiz v40 olmasin baska seyler olsun fikirleri cok yerinde olmus. Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Hayırlı olsun. Bu motorda hibrit desteğinin olmaması avantaj bence. Gücüm yetmemişti T-roc alırken. Güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Gökhan hayırlı olsun. güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Hayırlı olsun çok güzel araç. 1.5 motor. güçlü versiyon. Aslında A3 ün yüksek tipi. Golften sonra bence yine de iyidir kalitesi. sürüşü felan başkadır adamların süspansiyon sistemi bi başka ayarlı güzel oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs Servet Aydın yazdı: Mis gibi araba kesinlikle senin seçimin olduğu belli 😁 Eyvallaj.Galiba,sanırsam,sanki ben mi tercih ettim acaba Sinan Akgöl yazdı: Gayyipten soyledigimiz v40 olmasin baska seyler olsun fikirleri cok yerinde olmus. Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle. Teşekkürler Serkan Maden yazdı: Hayırlı olsun. Bu motorda hibrit desteğinin olmaması avantaj bence. Gücüm yetmemişti T-roc alırken. Güzel araç. Teşekkürler. Mehmet Ozyurek yazdı: Gökhan hayırlı olsun. güle güle kullan kardeşim. Teşekkürler emmi. Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun çok güzel araç. 1.5 motor. güçlü versiyon. Aslında A3 ün yüksek tipi. Golften sonra bence yine de iyidir kalitesi. sürüşü felan başkadır adamların süspansiyon sistemi bi başka ayarlı güzel oluyor. Teşekkürler.Biraz yüksek olmasını kızım istedi.Ankara İstanbul gelirken sürüşüten memnun kaldım bende. Serhat Işık yazdı: ALLAH, hayırlı ve bereketli etsin inşallah. Teşekkürtler Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkürler Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Teşekkürler Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Hayırlı olsun, iyi günlerde güzel anılar biriktirerek kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Ahmet Kiriş yazdı: Keyifle kullan uzun zamandır duymamıştım unuttuk keyfi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: uzun zamandır duymamıştım unuttuk keyfi Ekonomi herşeyi unutturdu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: uzun zamandır duymamıştım unuttuk keyfi Motör şart 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Keyifle kullan abim, hayırlı olsun. Eyvallah Ahmet.Hanım kaptı aracı. Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun 🧿 Teşekkürler Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun, iyi günlerde güzel anılar biriktirerek kullanın Teşekkürler 31 Mayıs tarihinde Gökhan Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Maşallah. Kazasız belasız, gönlünüze göre kullanın İnşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts