Özgür ÇETİNKAYA Salı 17:44 Paylaş Salı 17:44 Merhaba, Ön camda çizikler olmuş artık mahalledeki veletler mi yaptı bilemedim ama bu çizikleri nasıl giderim ? Ve nasıl bir yöntem uygulanmalı? İyi forumlar.. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan Salı 18:45 Paylaş Salı 18:45 Tırnak geçiyorsa amatör şekilde halledemezsiniz, önceki aracımda çok uğraşmıştım, kar küreme aracı ön cama tuz ve ince çakıl atmış, otomatik silecek de devreye girince silecek geçtiği yerleri çizmişti, bir süre öyle bindim, sonra taş geldi çatladı, yaptırdım yine çatlak devam etmişti, kaskodan değişmişti. Dediğim gibiyse bu işi profesyonel yapan yerler var oralarla görüşün. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 00:00 Paylaş Dün saat 00:00 Bende de böyle bir şey var. Nasıl yaparız bilmiyorum. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 06:40 Paylaş Dün saat 06:40 Fiestada ön cam şoför tarafını içten çizmişler baya, tırnak takılacak kadar derin 7-8 çizik var. Nasıl becermişler içten böyle çizmeyi bilmiyorum ama konuyu takipteyim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:49 Paylaş Dün saat 10:49 Bu işi mükemmel düzeyde yaptırmıştım ama cam parası kadar para vermiştim. Cam ısıtmalı olduğu için değişmek yerine çizik gidermiştik. Konusu ve fotoğraflar burada Kılcal çizikler %100 giderildi. Derin olanlar da %95giderildi https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/300343-cam-çizik-giderme-işlemi/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: güzel arabaydı şase ford ford’un kaymağını yediği dizel motor da psa Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Seryum oksit ile çizikler gideriliyor ama epey uğraştırıcı önceki araçlarımdan birine uygulamıştım 20 cm çizik için 1 saat uğraşmıştım çizik geçince komple ön camdaki silecek çiziklerinide halletmiştim ön cam bayiden sıfır alınan aracın camı gibi olmıuştu neredeyse, maskelelemeyi yi yapamamışım o beyaz tozu temizlemeside 2 saat sürmüştü, sonraki araçlarımdada çizikler oldu uğraşması dert diye görmezden geliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts