Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 2 ay sonrasına çekirdek aile için uçak bileti baktım. (2 yetişkin, 2 çocuk) Gidiş dönüş 38 bin lira diyor. Otomobil ile yakıtım 7500 lira tutuyor. artı, gittiğim yerde araç kiralasam 2 hafta için 30 bin lira istiyorlar. Yani uçakla seyehat bana 70 bin liraya gelirken, kendi aracımla 7500 liraya aynı şeyi yapıyorum. Tek kaybım 2 günüm yola gidiyor. bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu Bunların hepsi normalde bizim ülkemizde gelir dağılımı normal değil. Kazanırken dünyanın en fakiri, harcarken norveçli gibi harcıyoruz. Norveçte bir dönem çalışmış eski bir hocamızın kızları Norveçte yaşıyor, xc90 ile gelip rahatça geziyor tatilini yapıyor gidiyor. Hatta bizim hocamıza oradan emekli maaşı bağlamış Norveç devleti. 1 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Uçuş maliyetleri arttı, uçak yakıtı fiyatı 2 katına çıktı. Benzin o kadar artmadı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Gurbetçiler araba ile gümrüğe terk edip dönebiliyor. Onlar bide uçak biletine araba alıyor öyle düşün. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ay sonrasına çekirdek aile için uçak bileti baktım. (2 yetişkin, 2 çocuk) Gidiş dönüş 38 bin lira diyor. Otomobil ile yakıtım 7500 lira tutuyor. artı, gittiğim yerde araç kiralasam 2 hafta için 30 bin lira istiyorlar. Yani uçakla seyehat bana 70 bin liraya gelirken, kendi aracımla 7500 liraya aynı şeyi yapıyorum. Tek kaybım 2 günüm yola gidiyor. bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu Evde hanımı ikna edemedin sanırım. Ben yollarda 2 günüm geçiremem diyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts