Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 2 ay sonrasına çekirdek aile için uçak bileti baktım. (2 yetişkin, 2 çocuk) Gidiş dönüş 38 bin lira diyor. Otomobil ile yakıtım 7500 lira tutuyor. artı, gittiğim yerde araç kiralasam 2 hafta için 30 bin lira istiyorlar. Yani uçakla seyehat bana 70 bin liraya gelirken, kendi aracımla 7500 liraya aynı şeyi yapıyorum. Tek kaybım 2 günüm yola gidiyor. bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu Bunların hepsi normalde bizim ülkemizde gelir dağılımı normal değil. Kazanırken dünyanın en fakiri, harcarken norveçli gibi harcıyoruz. Norveçte bir dönem çalışmış eski bir hocamızın kızları Norveçte yaşıyor, xc90 ile gelip rahatça geziyor tatilini yapıyor gidiyor. Hatta bizim hocamıza oradan emekli maaşı bağlamış Norveç devleti. 3 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Uçuş maliyetleri arttı, uçak yakıtı fiyatı 2 katına çıktı. Benzin o kadar artmadı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gurbetçiler araba ile gümrüğe terk edip dönebiliyor. Onlar bide uçak biletine araba alıyor öyle düşün. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ay sonrasına çekirdek aile için uçak bileti baktım. (2 yetişkin, 2 çocuk) Gidiş dönüş 38 bin lira diyor. Otomobil ile yakıtım 7500 lira tutuyor. artı, gittiğim yerde araç kiralasam 2 hafta için 30 bin lira istiyorlar. Yani uçakla seyehat bana 70 bin liraya gelirken, kendi aracımla 7500 liraya aynı şeyi yapıyorum. Tek kaybım 2 günüm yola gidiyor. bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu Evde hanımı ikna edemedin sanırım. Ben yollarda 2 günüm geçiremem diyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? miamiden buraya gelip dönen, burdan oraya gidip dönenin yarı parasını öderken alım gücü de 88 misli olduğuna göre kafa bile yormuyordur. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu bakış açısına bağlı başka coğrafyalarda ucuzlamıştır Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adana Kıbrıs hattı pahalıyken, Kayseri Kıbrıs uçuşları daha ucuz olur genelde. Sen aradaki 30.000 tl farkı hanımının ibanına atarsan sesi çıkmaz yolda. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Herkes neden hanım hanım diyor. Uçak dersem uçak, araba dersem araba ile gideriz. Yani planlama profesyonel bir iştir. Eşim bana bırakır bu tarz şeyleri demek istedim 2 günü yollarda geçiremem diyorsa ve uçak pahalıysa oraya gidilmez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Herkes neden hanım hanım diyor. Uçak dersem uçak, araba dersem araba ile gideriz. Yani planlama profesyonel bir iştir. Eşim bana bırakır bu tarz şeyleri demek istedim 2 günü yollarda geçiremem diyorsa ve uçak pahalıysa oraya gidilmez. Senin hesabını hanıma atlattım o da uçakla gidelim dedi. 😁 58 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts