Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Deniz Kom yazdı: Geçen sene uçak vs benzin hesaplamasını ben yapmadım, hanıma bıraktım ve sadece uyum sağladım. Sonuç, bavullarla çekilen işkence (sadece 3 saat kazanmak için). Dahası toplamda, araba ile gidip gelmenin 3 katı daha yüksek bir maliyet oldu. O yüzden gerekirse 1 gece dinlenerek giderim ama hem varış noktamdaki araç ihtiyacımı düşünerek hem de bavul hammaliyesinden kurtulmak için arabayla giderim. 1600 km/gün üst limitim, sonrasında görüşüm falan kalmıyor aynen öyle. Valizleri Havalimanında indir. Peşine çek. Bagaja ver. İnince valizi al. Taşı. Taksiye yükle. benim evin önünden istanbul havalimanına direkt giden iett var. Ona rağmen zor geliyor bu iş. Ama uçak ucuz olsa uçakla giderdim benim yol tek yön 1100km 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynen öyle. Valizleri Havalimanında indir. Peşine çek. Bagaja ver. İnince valizi al. Taşı. Taksiye yükle. benim evin önünden istanbul havalimanına direkt giden iett var. Ona rağmen zor geliyor bu iş. Ama uçak ucuz olsa uçakla giderdim benim yol tek yön 1100km 5 derece eğimi 5500 devirle çıkan araba ile zor olur ya 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Bizler petrolhead adamlarız. ne zamandan beri araba kullanmaktan tenezzul eder olduk. Uçakda neymiş. Ben başkasının kullandığı gemi ucağa arabaya otobuse binince tuhaf oluyorum. vakit geçmiyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 dakika önce Yazar Paylaş 11 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 5 derece eğimi 5500 devirle çıkan araba ile zor olur ya Aslan besleyen suyunu düşünmezmiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts