Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran jenga gibi , altan bir tahta çekilince tüm denge alt üst olur Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Arabayla gitmek baya bir yorucu 2 günlük yol ama yorgunluğa 2 gün daha ekleyin.Biz bacanakla Antalya dan Norveçe 2 günde gittik 1 gün komple evde uyuduk perişan olduk. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Ferhat Yavuz yazdı: Arabayla gitmek baya bir yorucu 2 günlük yol ama yorgunluğa 2 gün daha ekleyin.Biz bacanakla Antalya dan Norveçe 2 günde gittik 1 gün komple evde uyuduk perişan olduk. insan arabayla uzun yol yapmaktan keyif almaz mı? Norveç Antalya diyon keşke biz yapabilsek o yolu. 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Benim yıllar önceden şöyle bir tezim var; bu ülkenin her yerinden altın, petrol, değerli maden fışkırsa, her yer uçak ağı her yeri ray ile örseler yine de bu millete ye-dir-mez-lerrrrr. 6 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Ferhat Yavuz yazdı: Arabayla gitmek baya bir yorucu 2 günlük yol ama yorgunluğa 2 gün daha ekleyin.Biz bacanakla Antalya dan Norveçe 2 günde gittik 1 gün komple evde uyuduk perişan olduk. 4000km yol. Delilik. Yani espirili bir kelime ile betimlemek isterdim azminizi ama malum herkese açık ortam 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Serhat Işık yazdı: tezim var; teze gerek yok, bkz venezuella Tansu Kalafatoğlu yazdı: 4000km yol. Delilik. Yani espirili bir kelime ile betimlemek isterdim azminizi ama malum herkese açık ortam norveçe gideyim de 131 le bile yolu çekebilirm 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran Paylaş 2 Haziran şahsi uçakla kıyaslasam olmazmı? Mustafa Tüfekçi yazdı: Gurbetçiler araba ile gümrüğe terk edip dönebiliyor. Onlar bide uçak biletine araba alıyor öyle düşün. gümrükten çkınca uçağa biniyorlarmış mesela... gümrüğün diğer tarafına bırakılanlardan ihale ile alıp beyle fırrr diye 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Doğan Arşiray yazdı: şahsi uçakla kıyaslasam olmazmı? Ne var? Gulfstream, Bombardier, Cessna, Dassault Falcon ve Embraer ? Yoksa F16, F22 falan mı? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran Paylaş 2 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ne var? Gulfstream, Bombardier, Cessna, Dassault Falcon ve Embraer ? Yoksa F16, F22 falan mı? bir bakmam lazım ne vardı 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Doğan Arşiray yazdı: bir bakmam lazım ne vardı Doğru, hatırlamak lazım bunca bolluk içinde. Zeytinyağı krallığı... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran Paylaş 2 Haziran yağlı güreş sponsorluğu vs gibi başarılarla dolu bir ömür. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Doğan Arşiray yazdı: yağlı güreş sponsorluğu vs gibi başarılarla dolu bir ömür. yağda da iyi kayar. Pardon akar uçak yani Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Serhat Işık yazdı: Benim yıllar önceden şöyle bir tezim var; bu ülkenin her yerinden altın, petrol, değerli maden fışkırsa, her yer uçak ağı her yeri ray ile örseler yine de bu millete ye-dir-mez-lerrrrr. Eğer bir ülke ekonomik, askeri veya kamusal idare konusunda zayıf kalırsa ya da yöneticilerinin başka büyük devletler ile kişisel olarak organik bağları varsa bu durum bütün ülkeler için geçerlidir. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Eğer bir ülke ekonomik, askeri veya kamusal idare konusunda zayıf kalırsa ya da yöneticilerinin başka büyük devletler ile kişisel olarak organik bağları varsa bu durum bütün ülkeler için geçerlidir. azerbayjan gbi mi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ay sonrasına çekirdek aile için uçak bileti baktım. (2 yetişkin, 2 çocuk) Gidiş dönüş 38 bin lira diyor. Otomobil ile yakıtım 7500 lira tutuyor. artı, gittiğim yerde araç kiralasam 2 hafta için 30 bin lira istiyorlar. Yani uçakla seyehat bana 70 bin liraya gelirken, kendi aracımla 7500 liraya aynı şeyi yapıyorum. Tek kaybım 2 günüm yola gidiyor. bu normal mi? Dünyada bu tarz durumlarda yerli halk nasıl davranıyor acaba? Uçakla yolculuk gün geçtikçe ucuzlaması gerekmiyor muydu Gece gidebiliyorsan kayıp sayılmaz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Çağlar Bayur yazdı: azerbayjan gbi mi Ben zaten orayı kastetmiştim. Sen neresi sandın kine ki? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Ben zaten orayı kastetmiştim. Sen neresi sandın kine ki? Türkiye işte Hepimizi aldırtmazsam içeri ama ne güleriz 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Eğer bir ülke ekonomik, askeri veya kamusal idare konusunda zayıf kalırsa ya da yöneticilerinin başka büyük devletler ile kişisel olarak organik bağları varsa bu durum bütün ülkeler için geçerlidir. bence bu durum kamusal idaresi güçlü olan için de geçerli. en güçlü kamu avrupa’da. Sömürge işleri azaldıkça yoksulluk rakamları artıyor. Yarın onlar da döner 1800’lü yıllarına Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Fas'tayım. Buram buram sömürü kokuyor. Yer gök fransız ve ispanyol. Avrupa'nın sabit kira getirileri olmasa çoğu patlayacak 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Fas'tayım. Buram buram sömürü kokuyor. Yer gök fransız ve ispanyol. Avrupa'nın sabit kira getirileri olmasa çoğu patlayacak tr de bu kadar pug yoktur Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İlkay Başaran yazdı: tr de bu kadar pug yoktur fasta üretimleri var, sonrasında iran gelir galiba. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Yer gök reno ve citroen. Toplu taşıma çin malı 40 kişilik çok kaliteli otobüsler. Şehir içi eski mercedes sptintirler. Tabi şu anda kırsal alanlardayım. Modern şehirleri göreceğim daha Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran (düzenlendi) güzel oldu haa 3 Haziran tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 3 7 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Eğer bir ülke ekonomik, askeri veya kamusal idare konusunda zayıf kalırsa ya da yöneticilerinin başka büyük devletler ile kişisel olarak organik bağları varsa bu durum bütün ülkeler için geçerlidir. bunun tersi olursa da Libya ve Irak gibi olursun. Galiba orta yolu bulup ne öldürüyorlar ne de huzur ve zenginlik veriyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts