Yurdaer Elay 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: güzel oldu haa Püsküllü fes olmalıydı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: güzel oldu haa Gebzeli lawrence diyesim var ama demiyorum. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Gebzeli lawrence diyesim var ama demiyorum. güney afrikada ebola alarmı verilmiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Çağlar Bayur yazdı: güney afrikada ebola alarmı verilmiş Sonunda ülkeye girişi yasaklanacak. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Aysonu 4kişi İstanbul dan önce Adana ya oradan da Antalya ya gideceğiz,eşimin izni sadece bir hafta olduğundan Antalya dan uçak bileti baktık temmuz ayının başında,4500-5000 tl nin altında bulamadık bileti pazar günü için,pazartesi işyerinden yarım gün izin alacak o bileti de 3500e bulduk,kısacası yüksek sezonda uçak ile seyahat çok maliyetli,benim İstanbul dan Adana aktarmalı Antalya yolculuğumun maliyeti maksimum 7000-8000 bandında olacak,kaldı ki gittiğimiz yerlerde araçda lazım olacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran araba iyidir araba hojdur şarttır, arabasız çıkmam yolda çibörek tandır gülsuyu ve bilimum yeme içme de zevklidir 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: araba iyidir araba hojdur şarttır, arabasız çıkmam yolda çibörek tandır gülsuyu ve bilimum yeme içme de zevklidir Tek gözümde büyüyen yol Mersin Gazipaşa arası,en son 2018 de gitmiştim,umarım biraz daha yol yapmışlardır. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ben tatile uzun yol yapmak için çıkarım. Gittiğim yerde tatil adına bişiyde yapmam. Ne denize girerim nede gece dolaşırım. Tavus kuşu gibi erkenden tüner yatarım. Sabahda geç kalkar genelde hava değişiminden başım ağrır. Hanımda beni ultra pasif halime gıcık olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Ne denize girerim nede gece dolaşırım cabrio ferrari ile bim de alışverişe gitmek gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çocuklar falan sıkılmayacak olsa, bırak uçağı, ben araba ile otoyola bile girmem.. Nerede köylerden ilçelerden geçen yollar var oralardan giderim. Vaktim olsun, bagajım boş olsun yeter bana.. Bagaj yolda alışveriş yapmak için. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Çocuklar falan sıkılmayacak olsa, bırak uçağı, ben araba ile otoyola bile girmem.. Nerede köylerden ilçelerden geçen yollar var oralardan giderim. Vaktim olsun, bagajım boş olsun yeter bana.. Bagaj yolda alışveriş yapmak için. Yapılan 10 saatlik uzun yol sonrası uyumak en büyük ikinci zevkim. Özelikle Sivas soğunda ilk gün öyle güzel uyurumki, Sivas gitmekteki motivasyonum Uyumaktır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Ben tatile uzun yol yapmak için çıkarım. Gittiğim yerde tatil adına bişiyde yapmam. Ne denize girerim nede gece dolaşırım. Tavus kuşu gibi erkenden tüner yatarım. Sabahda geç kalkar genelde hava değişiminden başım ağrır. Hanımda beni ultra pasif halime gıcık olur. içimi kararttın ali. Hayattan soğudum hayatını okuyunca 1 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: içimi kararttın ali. Hayattan soğudum hayatını okuyunca Eşim tüm masrafları karşılamak talebiyle Balkan turu yapmak istiyor ama ben katılım göstermiyorum. Çünkü direksiyon başında ben yoksam o tatilden keyif almıyorum ve tamamen çöp olduğunu düşünüyorum. Geçen bir Balkan turu videosu izletti bana. 7 günlük turda her gün ortalama 6-7 saat otobüste seyahat ediyorlar insanlar. Bu otobüsü ben kullanmayacaksan cam tarafında oturup durur seyretmenin ne manası var. Bu uçağı ben kullanmayacaksam seyahatin benim için ne anlamı var. Yabancı bir ülkenin sınırlarının içine girince zeminde yürümekten farklı konuşan insanlarla farklı kültürler görmek farklı tatlar tatmak bunlar çok sıkıcı Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Eşim tüm masrafları karşılamak talebiyle Balkan turu yapmak istiyor ama ben katılım göstermiyorum. Çünkü direksiyon başında ben yoksam o tatilden keyif almıyorum ve tamamen çöp olduğunu düşünüyorum. Geçen bir Balkan turu videosu izletti bana. 7 günlük turda her gün ortalama 6-7 saat otobüste seyahat ediyorlar insanlar. Bu otobüsü ben kullanmayacaksan cam tarafında oturup durur seyretmenin ne manası var. Bu uçağı ben kullanmayacaksam seyahatin benim için ne anlamı var. Yabancı bir ülkenin sınırlarının içine girince zeminde yürümekten farklı konuşan insanlarla farklı kültürler görmek farklı tatlar tatmak bunlar çok sıkıcı Tur otobüslerini bende hiç sevmiyorum (hem fikrini, hem karşılaştıklarımı). Eskiden bazı küçük çocuklar uyumaz evde arıza çıkarırlardı... Uyusun diye arabayla yarım saat dolaştırıp getirirdi anası babası... Günümüzde tur otobüsleri de bu dediğimi emeklilere yapıyor bence, uyusun (ölsün) diye bi balkanları dolaştırıp getiriyorlar. Geçtiğimiz bayram kendi aracımla karadeniz falan gezdim, bu nedir arkadaş dedim. Her yere oluk oluk insan getiriyor bu otobüsler, çekirge sürüsü gibi girdiği yeri talan ediyorlar. Tur otobüsleri kapatılsın Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Balkan turu ucakla gidilir orada arac kiralanip yapilir. Turla hic gidilmez. Ha vize dert olmasa arabaylada gidilir. Acikcasi turlanicak bi bolgede 2 3 yer gorulse yeterli zaten gerisi Bursa merkez. Tansu Kalafatoğlu yazdı: içimi kararttın ali. Hayattan soğudum hayatını okuyunca En onemli seyide soylemiyor he uykusu geliyor surekli bak onu es gecti 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Balkan turu ucakla gidilir orada arac kiralanip yapilir. Turla hic gidilmez. Ha vize dert olmasa arabaylada gidilir. Acikcasi turlanicak bi bolgede 2 3 yer gorulse yeterli zaten gerisi Bursa merkez. Ya da Almanya'ya uçakla gidilir. Sonra bi 911 kiralanır. Otobanın tadı çıkarılır. Para yetişmezse Alman şansölyesi aranır biraz destek istenir 1 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Yurdaer Elay yazdı: Ya da Almanya'ya uçakla gidilir. Sonra bi 911 kiralanır. Otobanın tadı çıkarılır. Para yetişmezse Alman şansölyesi aranır biraz destek istenir Ah abi bizimkinde ucak korkusu var Almanya ya bile kac gunde gidilir hesaplari ucusuyor evde. Almanyaya da gitmek icin ya elanktrikli ya Toyota ya mercu lazim 😂 911 gt3rs 3500 euro tur kirasi 🤩😍 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu uçağı ben kullanmayacaksam insanlık adına iyi seçim çıkma tatile 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Ah abi bizimkinde ucak korkusu var Almanya ya bile kac gunde gidilir hesaplari ucusuyor evde. Almanyaya da gitmek icin ya elanktrikli ya Toyota ya mercu lazim 😂 911 gt3rs 3500 euro tur kirasi 🤩😍 Nurburgring mi? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Nurburgring mi? Aynen ringtaxi golf r gt3 rs hyundai Nler 5 Haziran tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: insanlık adına iyi seçim çıkma tatile Hanım günlüğü 15000 tl den otel odası bulup ucuz diyor. Bende ona bana 15000 tl ver arabama debriyaj aksiyoneri alayım diyorum bana kızıyor. Ben bu kadınları anlamaıyorum. Neyseki Banka hesaplarımın hepsini 2 ay önce ona verdim. tüm borçlarımı maaş aldıkca kapatıyor. buda iyi bişey. Kasıma kadar debriyaj aksiyonerinide arada alırım 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran İlkay Başaran yazdı: Türkiye işte Hepimizi aldırtmazsam içeri ama ne güleriz Forum buluşması için ilginç yöntem 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Hanım günlüğü 15000 tl den otel odası bulup ucuz diyor. Bende ona bana 15000 tl ver arabama debriyaj aksiyoneri alayım diyorum bana kızıyor. Ben bu kadınları anlamaıyorum. Neyseki Banka hesaplarımın hepsini 2 ay önce ona verdim. tüm borçlarımı maaş aldıkca kapatıyor. buda iyi bişey. Kasıma kadar debriyaj aksiyonerinide arada alırım Gecmis olsun 😂 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce çanlar kimin için çalıyor. a) ali b) ali c) ali d) hepsi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts