Ali Darbaz 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Doğan Arşiray yazdı: çanlar kimin için çalıyor. a) ali b) ali c) ali d) hepsi Hala otel rezervasyonu yapamadım tatile gideceğim tarihi değiştireceğim artık Yorum bağlantısı
Ali Uymaz Salı 06:13 Paylaş Salı 06:13 Fatih Uzun yazdı: Tek gözümde büyüyen yol Mersin Gazipaşa arası,en son 2018 de gitmiştim,umarım biraz daha yol yapmışlardır. Gazipaşa Anamur arası çok düzelmese de yaklaşık 36 km viraj kaldı Anamur Aydıncık arası neredeyse bitti 7 km viraj kaldı 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Salı 07:54 Paylaş Salı 07:54 Ali Uymaz yazdı: Gazipaşa Anamur arası çok düzelmese de yaklaşık 36 km viraj kaldı Anamur Aydıncık arası neredeyse bitti 7 km viraj kaldı Teşekkürler verdiğiniz bilgi için,haftaya salı deneyemliyeceğiz kısmet olursa.Tatil bölgeleri Anamura kadar sabah erken çıkmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Uzun yazdı: Teşekkürler verdiğiniz bilgi için,haftaya salı deneyemliyeceğiz kısmet olursa.Tatil bölgeleri Anamura kadar sabah erken çıkmayı planlıyorum. Hayırlı Yolculuklar Kazasız Belasız Şimdiden Salı günü şehir dışında Mersin'de olacağız yine de Anamur Cevresinde herhangi bir şey lazım olursa elimizden geleni yaparız inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) İstanbul Sivas arası uçak ne kadardır bilmiyorum ama ben az önce Ankara’da yakıt aldım 450 km yolu 4.4 litre tüketim ile varmışım. Üstelik benzinle. Full klima açık ve 100 sabit hız ile. Birazdan Sivas yönünde devam edeceğim ve oldukça da eğlenceli geçiyor. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce 3 kişi ve üstünde otomobil çok kârlı Bak fiyata Ali Darbaz yazdı: İstanbul Sivas arası uçak ne kadardır bilmiyorum ama ben az önce Ankara’da yakıt aldım 450 km yolu 4.4 litre tüketim ile varmışım. Üstelik benzinle. Full klima açık ve 100 sabit hız ile. Birazdan Sivas yönünde devam edeceğim ve oldukça da eğlenceli geçiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3 kişi ve üstünde otomobil çok kârlı Bak fiyata Eşimde gelecekti uçak biletlerinin fiyatına baktık 6.000 TL. 6000 TL'ye ona verir miyiz. Yer mi Anadolu çocuğu bunu. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Yukarılarda bir yerde de yazmıştım.. toplu taşıma çok pahalı. Mecbur kalınca kullanılacak bir hale geldi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Durma orada. Arkadan dengesizin biri gelir vurur allah korusun 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Durma orada. Arkadan dengesizin biri gelir vurur allah korusun Yeter alan var merak etme, yalnız çok Dağlar tırmandım pedal shift ile virajda apex kastım. Yok böyle eğlence Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yeter alan var merak etme, yalnız çok Dağlar tırmandım pedal shift ile virajda apex kastım. Yok böyle eğlence yol kenarında duran araca çarptı diye yazıp aratsana binlerce kaza çıkıyor geçen yolculukta gece durmuştun galiba. O daha tehlikeli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Topu topu bir dakika durduk onda da aramam araba gelmedi zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts