Deniz Kom 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Merhabalar, Bu hafta araba denerken bu aracı da deneyimleme şansım oldu. Bir tanıdığımızda 2019 model baz paket Korando vardı. Zorlu bir arazide kısa süreli denedim ve araç bana istediğim şeyleri (yol güvenliği, oturaklılık, güç) hissettirdi. Asıl mesele ise fiyatı oldu. Mevcut aracımın üzerine çok fazla borçlanmadan değişim imkanı sağlıyor. e-CVT'den sonra vites geçişlerini hissetmeyi yadırgadım (Corsa da hissettirmiyor). Belki kullandığım araçta senkron sorunu olabilir, yüksek kilometrede çok da bakımlı olmayan bir araçtı. Ancak dediğim gibi, verdiği güven hissini sevdim. Bu aracı deneyimleyen, görüşleri olan var mı aranızda arkadaşlar? Suzuki S-Cross ile bunun arasında gidip geliyorum şu anda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Distribitörü hakkında hiç iyi konuşmuyorlar. En ufak kötü yorum yapanı arayıp tehdit ediyorlar. Bunu bir sürü yutube kanalında gördüm. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Suzuki mantıklı. Ss marka uzak durulması gerekli henüz piyasası oturmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ümit Türk yazdı: Suzuki mantıklı. Ss marka uzak durulması gerekli henüz piyasası oturmadı. Dur bakalım bu mesajı da silin diyecekler mi Bu arada bu markadan çok görüyorum piyasada. Elektriklisi de çok fazla, eski benzinliler de. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dur bakalım bu mesajı da silin diyecekler mi Bu arada bu markadan çok görüyorum piyasada. Elektriklisi de çok fazla, eski benzinliler de. Senide mi arayıp mesaj sildirdiler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Senide mi arayıp mesaj sildirdiler. Yok Canım.. sen dedin ya, kötü yorumları sildiriyorlarmış diye. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok Canım.. sen dedin ya, kötü yorumları sildiriyorlarmış diye. En son yaptıkları mesela. https://x.com/ErkanGumus4x4/status/2054920356100456818?s=20 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dur bakalım bu mesajı da silin diyecekler mi Bu arada bu markadan çok görüyorum piyasada. Elektriklisi de çok fazla, eski benzinliler de. Sağlam yapısı nedeniyle Yozgat'ta çok fazla var. Burada yollar çok kötü Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bende Honda City 2021 var. Atmosferik motorun yetersizliği ve otobanda yanal rüzgarda aşırı savrulmasından usandım. Oturaklı ve turbo bir araç arıyorum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizde şu an hangi araç var? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kgm suan Hintlilerin marka, Trde distributoru baya evlere senlik. Eski Musso dayanikliligi supheli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts